Fotbal international Gafă sau intenţie? Fabrizio Romano a publicat o declaraţie a lui Erik Ten Hag, dar a pus poza altui antrenor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurnalistul Fabrizio Romano a publicat pe pagina sa de socializare o declaraţie a lui Erik Ten Hag, managerul lui Manchester United, după victoria cu Luton Town, scor 2-1, însă a pus poza unui alt antrenor. 



După ce Rasmus Hojlund a marcat o dublă împotriva lui Luton şi a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează 8 goluri în 8 meciuri în Premier League, Erik Ten Hag a declarat că "acum, Hojlund are mai multă încredere, şi sunt sigur că va marca şi mai multe goluri". 

Numai că la postare a pus poza lui... Thomas Tuchel, managerul lui Bayern Munchen. 

Bayern Munchen, echipa antrenată de Thomas Tuchel, a înregistrat o nouă înfrângere, a treia în ultima săptămână, pe terenul celor de la Bochum. Gazdele au câştigat cu scorul de 3-2, iar bavarezii au rămas la 8 puncte de liderul autoritar al Bundesligii, Bayer Leverkusen. 

Thomas Tuchel a fost, însă, confirmat în funcţie de CEO-ul lui Bayern. Cel puţin până în vară, Tuchel rămâne pe banca lui Bayern, iar la acel moment şefii bavarezilor vor analiza situaţia şi vor vedea dacă e nevoie să caute alt antrenor. Unul dintre motivele acestei decizii este şi că acum ar fi greu să găsească un înlocuitor de top. Singura variantă disponibilă ar fi Hansi Flick, dar conducerea consideră că antrenorul, care a mai fost pe banca lui Bayern, nu ar aduce plus valoare. 

După meciul de la Bochum, Thomas Tuchel a spus că "dacă mai jucăm acest meci de cinci ori, îl câştigăm de cinci ori". 

Problemele la Bayern Munchen par a fi, însă, mai grave. Conform unor surse citate de presa germană, după înfrângerea cu Lazio din Liga Campionilor, Thomas Tuchel le-ar fi spus jucătorilor cu "nu sunteţi atât de buni pe cât credeam, aşa că va trebui să mă cobor la nivelul vostru". 

Sezonul trecut, Manchester United a aliniat cea mai scumpă echipă din istorie 

Clubul englez Manchester United a aliniat cea mai scumpă echipă din istorie în sezonul 2022-2023, cu o valoare totală de 1,42 miliarde de euro, potrivit unui raport publicat miercuri de Uniunea europeană de fotbal (UEFA).

Gruparea de pe Old Trafford a doborât astfel recordul stabilit în 2020 de Real Madrid, al cărei lot a fost evaluat la momentul respectiv la 1,33 miliarde de euro.

Printre cei mai valoroşi jucători din lotul lui United în sezonul trecut s-au numărat Antony (95 de milioane de euro), Harry Maguire (87 de milioane), Jadon Sancho (85 de milioane) şi Casemiro (70 de milioane).

Suma totală nu îi cuprinde însă pe Rasmus Hojlund (72 de milioane de euro), Mason Mount (55 de milioane de euro) sau Andre Onana (47 de milioane de euro), jucători recrutaţi în vara trecută de Manchester United.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel