Volei Galaţiul transferă de la Rapid... la volei. Carol Kosinski semnează cu CS Arcada

Data publicării:
Facebook CS Arcada Galati
Facebook CS Arcada Galati

CS Arcada Galaţi transferă un voleibalist de mare viitor, de la Rapid Bucureşti. 



"Internaționalul român Carol-Gabriel Kosinski, prezent cu lotul coordonat de Sergiu Stancu în recenta campanie din Golden League, a semnat un contract cu CSM Arcada Galați și va lupta pentru obiectivele sezonului 2024-2025.

Kosinski, 20 de ani, o revelație a voleiului masculin românesc, vine de la Rapid București, cu care a câștigat în primăvară Cupa României, însă a mai activat și la CSU Știința București și Olimpia Titanii București. Noul nostru jucător activează pe postul de libero.

Bun venit, Carol-Gabriel!", au scris cei de la CS Arcada Galaţi pe Facebook. 

Carol Kosinski, component de bază al naţionalei 

"Cred că grupul s-a schimbat foarte mult. Avem un grup unit, ne înţelegem foarte bine între noi, şi asta se vede pe teren. Am avut emoţii la debutul la naţionala de seniori. Eu joc la fel indiferent de cine vine în tribună. După înfrângeri, durează ceva să trec peste. Mai ales când vorbim de o înfrângere într-un meci cu miză mai mare. Mă consum destul de mult. 

Nu am superstiţii. În afară de faptul că intru cu dreptul în sală. Şi mai nou, am aflat de culorile din feng-shui, datorită unui coleg de la Rapid. Lănţişoarele pe care le am au fost primite de la părinţii mei, cadou, şi au o valoare sentimentală", a declarat Kosinski într-un interviu recent. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Volei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?