Superliga Romaniei Gâlcă îi recunoaște rolul lui Mitriță, dar îl păstrează cu picioarele pe Pământ: „A reușit și cu ajutorul celor care au intrat de pe bancă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a declarat, după remiza obținută la limită cu Farul Constanța, că meciul de luni seară a fost unul dificil, aducând laude jucătorilor care au intrat pe parcursul partidei.



Costel Gâlcă: „Mitriță este foarte important pentru noi”

Antrenorul oltenilor a afirmat că meciul împotriva elevilor lui Gică Hagi a fost unul dificil, recunoscând că rolul lui Alex Mitriță este unul foarte important.

„V-am spus de la început că va fi un meci greu pentru noi. Laurențiu Popescu a scos câteva mingi grele. Odată cu introducerea celor de pe bancă, am avut o atitudine mai bună, am fost mai verticali.

Mitriță este foarte important pentru noi, are calitate foarte bună, poate da pase de gol foarte bune pentru colegii lui. Dar Mitriță a reușit și cu ajutorul celor care au intrat de pe bancă...

Bană a intrat bine și cu FCSB, a avut o ocazie atunci. Este un jucător vertical. Cred că astfel de jucători sunt foarte decisivi pentru echipă”, a spus Gâlcă, după meciul în care Universitatea Craiova a remizat dramatic cu Farul Constanța.

CITEȘTE ȘI Mitriță, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Am vrut să arăt că merit să ajung acolo!” 

Formația Farul Constanța nu a reușit să câștige meciul de pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-3. Elevii lui Gică Hagi au avut multe emoții până la sfârșitul partidei, după ce aceștia au condus cu 3-0 timp de peste 70 de minute. 

Alexandru Mitriță a reușit hattrick-ul în partidă, după ce a reușit să dea primul gol din penalty, în minutul 77. Același Mitriță a înregistrat cel de-al doilea gol pentru echipa sa în minutul 90, ca șapte minute mai târziu, el să înscrie pentru a treia oară în partidă, aducând un punct formației sale.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?