Superliga Romaniei Gâlcă nu mai poate conta pe Baiaram! Jucătorul oltenilor nu mai este disponibil în acest sezon

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ștefan Baiaram nu va mai juca până la sfârșitul acestui sezon, după ce s-a accidentat în partida cu formația Rapid București, meci încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea oltenilor. 



Gâlcă, în căutare de înlocuitori. Ștefan Baiaram nu mai joacă în acest sezon

Proaspătul antrenor al oltenilor, Costel Gâlcă, nu mai poate conta pe Ștefan Baiaram, jucător care s-a accidentat în timpul meciului dintre U Craiova și Rapid București, partidă desfășurată luni seara, pe stadionul din Giulești, în urma căreia craiovenii au reușit să înscrie golul victorios în ultimul minut al partidei (90+6).

Ștefan Baiaram a suferit o ruptură musculară, fix înainte ca Universitatea să întâlnească campioana României, FCSB. Mijlocașul formației din Bănie ratează, astfel, ultimele meciuri din play-off-ului SuperLigii.

Pe lângă Baiaram, lista oltenilor îi mai are în vedere și pe Elvir Koljic, Denil Maldonado și Vladimir Screciu, astfel că multele cazuri de accidentări din cadrul grupării lui Costel Gâlcă par că îi pun bețe în roate revenirii sale ca antrenor în SuperLigă.

Internaționalul de tineret a simțit câteva probleme musculare după ce a oferit o pasă în defensivă, astfel că s-a luat decizia ca el să se supună unui control medical. Se pare că rezultatele RMN-ului nu au fost pozitive, el suferind o ruptură musculară, potrivit Fanatik.

Declarațiile lui Gâlcă, după meciul câștigat cu Rapid

„Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii.

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp. Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac și în apărare.

Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Baiaram a ieșit din teren, vedem rezultatul mâine poimâine.”, a spus Costel Gâlcă, după meciul cu Rapid București.

Universitatea Craiova va întâlni FCSB pe 6 mai, începând cu ora 21:00. Partida se va desfășura pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Oltenii se situează pe locul secund în play-off, cu 37 de puncte, după liderul și deja campioana FCSB, care are 49 de puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?