Superliga Romaniei Gâlcă speră la victorie în fața campionilor roș-albaștri: „Mă bat pentru locul 2!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul Universității Craiova a oferit o serie de declarații premergătoare duelului dintre echipa olteană și FCSB, meci programat pe 6 mai.



Gâlcă urmărește prima victorie de pe „Oblemenco”

Antrenorul oltenilor a afirmat că vizează câștigarea partidei de luni, 6 mai, meci desfășurat pe stadionul „Ion Oblemenco”, în fața proaspăt campionilor de la FCSB.

„Pentru noi, în acest moment, e un meci important, trebuie să luăm cele trei puncte. Știm că FCSB are jucători foarte buni în linia de mijloc, au jucători și în atac, care fac diferența. Va fi un meci foarte greu și sper să facem un meci aproape perfect atât defensiv, cât și ofensiv, ca să-l câștigăm.

(n.r. - Dacă va urma o primă victorie pe „Ion Oblemenco”, în calitate de antrenor) Sper...Numai de noi depinde să câștigăm acest meci, vom face tot posibilul să câștigăm - alături de suporterii noștri. Mă gândesc doar la victorie, în primul rând, nu știu ce se va întâmpla în următoarele etape, ne gândim doar să câștigăm. Cred că fiecare echipă își dorește să câștige în teren, indiferent de situație...”, a spus Gâlcă.

Antrenorul oltenilor, bătălie pentru locul 2

Gâlcă a mai spus că se va lupta pentru obținerea locului secund în SuperLigă: „Atmosfera este foarte bună și suntem foarte concentrați la acest joc. Ne antrenăm în continuare și sper să găsim soluții adecvate pentru a câștiga acest meci. Băieții răspund foarte bine la antrenamente... Tot timpul așteptăm suporterii Universității să fie alături de noi, pentru că sunt importanți pentru noi [..] Este cel mai greu meci prin prisma faptului că este primul meci, pentru că și în următoarele trebuie să câștigăm pentru a avea opțiunea să terminăm pe locul 2. Pentru mine este un meci, nimic mai mult. E un meci de trei puncte, ne dorim să îl câștigăm.

Toți au o experiență mare în fotbal, așa că va fi foarte greu orice meci. Ne facem calcule doar pentru acest meci, apoi ne gândim să câștigăm fiecare meci în parte. Mă bat pentru locul 2, nu pot să vorbesc despre alții.  

O echipă care a câștigat campionatul vine cu multă încredere, indiferent cine va juca. Au fost mulți accidentați, o să găsim soluțiile necesare pe care le avem în echipă. Sper să iau decizia cea mai bună, iar cei care vor intra să facă un meci foarte bun”, au fost declarațiile lui Costel Gâlcă.

Nicușor Bancu: „Ne-am bătut singuri”

De asemenea, și jucătorul oltenilor, Nicușor Bancu, a prefațat meciul împotriva celor de la FCSB, reiterând declarațiile antrenorului său. El a mai spus că, în acest play-off, craiovenii au pierdut unele meciuri din cauza propriilor erori:

„(n.r. - este de bătut FCSB?) Da, bineînțeles, contează ca noi să fim bine...Eu zic că în unele meciuri noi ne-am bătut singuri - sau am făcut egal...Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei. Suntem obligați să câștigăm pentru a rămâne pe locul 2. Ne dorim cu toții acest lucru (n.r. - ca Universitatea Craiova să înregistreze prima victorie pe teren propriu, cu Gâlcă antrenor) și sperăm să reușim.”, a spus Bancu, la declarațiile premergătoare partidei cu echipa FCSB.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?