Cupa României Galeria Oţelului, lăudată după finala Cupei. Florin Maxim. "A fost exact cum ar trebui să se întâmple"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, a lăudat galeria Oţelului pentru prestaţia de la finala Cupei României, la două săptămâni de la disputarea finalei. 



Corvinul Hunedoara s-a impus în finala Cupei României la loviturile de departajare, după ce după 120 de minute tabela arăta scor egal, 2-2. 

Florin Maxim a fost impresionat de spectacolul din tribune şi spune că totul a fost civilizat, aşa cum ar trebui să fie normal. 

"A fost ceva foarte frumos la finală. Şi din partea celor de la Oţelul, pentru că au fost foarte organizaţi, peluza lor a arătat foarte bine. Cei de la Oţelul au arătat bine, noi am arătat foarte, foarte bine. Au fost civilizaţi suporterii, s-au întâlnit şi suporterii noştri cu cei ai Oţelului, lucrurile au fost civilizate, exact cum ar trebui să se întâmple", a declarat Florin Maxim la Povestirile Sportului. 

Strategie pentru meciurile din Europa

"Am gândit o strategie pentru meciurile din Europa. Stadionul lui Sepsi are 5 stele, îndeplineşte toate condiţiile UEFA, de asta jucăm acolo. Mai era şi stadionul de la Sibiu, iar pentru suporterii noştri era şi mai aproape. Trebuie să furnizăm la UEFA 2 stadioane pe care am putea juca. Ca lot de jucători... nu vor mai pleca fotbalişti, în afara lui Coman. Am decis să aducem jucători de Liga 1, care să ridice nivelul. Jucători buni de Liga 1. Factorul determinant pentru noi a fost să fie jucători care au evoluat, să nu necesite timp de adaptare. Într-o lună avem Supercupa şi acel prim joc de Europa. Să vedem ce putem aduce", a mai declarat antrenorul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?