Superliga Romaniei Gemenii Banu au semnat cu Rapid. "După 10 ani de antrenamente, a sosit clipa la care am visat"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid are viitorul asigurat. Robert şi Sebastian Banu au semnat cu echipa patronată de Dan Şucu.



Cei doi fotbalişti, fraţi gemeni, au semnat primele contracte de profesionişti cu Rapid. Sebastian Banu este şi om de bază în naţionala U16 a României. 

"După 10 ani de antrenamente, a sosit și clipa la care am visat, aceea de a deveni jucător profesionist. Și ca visul să fie și mai frumos, am semnat primul meu contract de profesionist cu Rapid. Încrederea și pregătirea oferită de staff-ul clubului mă vor motiva să muncesc și mai mult, pentru a putea ajunge cât mai repede la echipa mare", a transmis Robert Banu. 

Sebastian Banu, pe de altă parte, spune că semnarea contractului cu Rapid reprezintă cea mai importantă zi din cariera sa de fotbalist. 

"Astăzi este cea mai importantă zi din cariera mea de fotbalist.Am semnat primul meu contract de profesionist cu echipa mea de suflet, Rapid. Acest contract este o confirmare că ceea ce am făcut până acum am făcut bine, dar și o obligație de a le demonstra celor care au avut încredere în mine, de a munci până la epuizare pentru a-mi îndeplini visul! Acela de a fi fotbalist!", a declarat Sebastian Banu. 

Sursa: Facebook FC Rapid 1923 Juniori

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?