Echipa nationala George Puşcaş, atacantul echipei naţionale, a fost operat la mâna stângă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Atacantul naţionalei României şi al celor de la Bari a fost operat la mâna stângă. Vezi în articol când revine atacantul pe teren. 



"SSC Bari anunţă că George Puşcaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale de reducţie şi sinteza fracturii suferite la al patrulea metacarpian de la mâna stângă, în timpul partidei cu Pisa, de sâmbăta trecută", a precizat gruparea din Serie B.

Intervenţia a fost efectuată la centrul de chirurgie a mâinii din cadrul Institutului Humanitas din Milano şi a fost un succes.

Internaţionalul român va beneficia de săptămână de pauză, iar apoi îşi va putea relua progresiv activitatea.

Puşcaş a marcat golul lui Bari în meciul de acasă cu Pisa (1-1), din etapa a 34-a a ligii secunde de fotbal din Italia, scrie Agerpres.

Mesaj emoţionant pentru Edi Iordănescu 

George Puşcaş a marcat unul dintre golurile care au dus-o pe România la EURO 2024. În meciul cu Israel, disputat în Ungaria, în preliminarii, George Puşcaş a marcat golul egalizator, după care a fugit spre selecţionerul Edi Iordănescu pentru a-i transmite un mesaj. 

“E lucrul cel mai emoționant pe care mi l-a spus un jucător de fotbal. Nu pot spune ce, să o facă el, dacă dorește, dar a fost un moment minunat pentru orice antrenor”.

Italienii l-au catalogat drept "o enigmă" pe George Puşcaş 

Românul a mai jucat la Bari în sezonul 2015-2016. Acum, însă, transferat de Bari încă din luna ianuarie, Puşcaş a reuşit să marcheze doar două goluri, iar la meciul contra celor de la Cremonese a rămas pe banca de rezerve. În plus, la meciul din etapa trecută, cu cei de la Modena, atacantul a jucat doar o repriză. Puşcaş are un salariu de 108.000 euro pe lună, ceea ce îl face cel mai bine plătit jucător al echipei. 

"Un gol împotriva lui Lecco pe Stadionul San Nicola şi altul împotriva Veneziei pe stadionul Penzo, prea puţin pentru numărul nouă care ar fi trebuit să schimbe echilibrul şi mai ales să rezolve problemele lui Bari în atac. Toţi se întreabă însă: a renunţa acum este corect? A-l alege în meciul cu Cremonese pe Colangiuli, fotbalist născut în 2005, nu riscă să fie un bumerang pentru prestaţiile sale? Deja Puşcaş nu a primit prea bine înlocuirea sa în minutul 45 în meciul cu Modena, după o prestaţie, trebuie spus, foarte proastă", scrie Il Quitidiano Puglia. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel