Fotbal George Pușcaș nu mai are antrenor. Cine urmează să ajungă pe banca echipei SSC Bari

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Giuseppe Iachini, antrenorul echipei din a doua divizie de fotbal din Italia, unde joacă fotbalistul român George Pușcaș, pleacă de pe banca lui SSC Bari.



Un al patrulea antrenor, pentru SSC Bari

SSC Bari, echipa din Serie B, divizia a doua a campionatului Italiei, la care joacă fotbalistul român George Pușcaș, a renunțat luni la antrenorul Giuseppe Iachini din cauza rezultatelor slabe, formația fiind amenințată de retrogradare, informează TuttoMercatoWeb.

Giuseppe Iachini a rezistat doar zece meciuri la cârma formației, cu un bilanț de două victorii, două egaluri și șase înfrângeri. De pregătirea echipei se va ocupa Federico Giampaolo, promovat de la formația Primavera a clubului. Tehnicianul este fratele mai cunoscutului Marco Giampaolo.

Bari ajunge, astfel, la patru antrenori în acest sezon. Primii doi au fost Michele Mignani și Pasquale Marino.

Pușcaș înscrie pentru formația sa

George Pușcaș a marcat sâmbătă unicul gol al lui Bari, echipă învinsă cu 2-1 de Como, în deplasare, într-o partidă din etapa a 22-a. Atacantul român a fost integralist la Bari, acesta fiind al treilea său gol marcat în 12 partide în acest sezon în Serie B.

Bari ocupă locul 16 (de baraj pentru evitarea retrogradării), cu 35 de puncte. Printre fotbaliștii echipei este Malcom Edjouma, fost jucător în campionatul României, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel