Echipa nationala George Puşcaş, un atacant la mare căutare în Serie B. Trei echipe îl vor pe atacantul echipei naţionale

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Trei echipe din Serie B au pus ochii pe atacantul George Puşcaş, de la Genoa. Internaţionalul român George Puşcaş, aflat pe picior de plecare de la echipa Genoa, se află în vizorul a trei cluburi din liga secundă a campionatului de fotbal al Italiei.

Conform site-ului Tuttomercatoweb, Puşcaş este "obiectivul numărul unu" al formaţiei Spezia, în vederea unui transfer în această iarnă. Antrenorul lui Spezia, Luca D'Angelo, l-a pregătit deja pe Puşcaş la Pisa şi consideră că atacantul român poate interpreta cel mai bine rolul după ideile sale tactice.

Bari este o altă echipă din Serie B care îl are îl vizor pe George Puşcaş, "la indicaţia precisă" a antrenorului Pasquale Marino, însă pe fir ar putea intra şi formaţia Parma, la care evoluează în prezent alţi doi români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Parma, actualul lider al ligii secunde italiene, "ar putea interveni economic în forţă asupra rivalelor care sunt puternic interesate de jucătorul român", adaugă sursa citată.

Ziarul Il Secolo XIX scrie la rândul său că noua agenţie care reprezintă interesele lui George Puşcaş, grupul Wasserman, ar urma să-i caute însă un nou club în străinătate, în Germania sau Anglia, pentru a-l reevalua pe fotbalistul născut în 1996, ţinând cont şi de Campionatului European din vara viitoare, precum şi pentru a-i găsi un contract superior din punct de vedere financiar celui actual, care expiră în 2026.

În acest sezon, George Puşcaş a avut 10 apariţii pentru Genoa, cu un total de 283 de minute jucate şi cu un singur assist la activ, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel