Fotbal international Germanul Joachim Low nu vrea să o antreneze pe Bayern Munchen

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Joachim Low, omul care a dus Germania spre titlul mondial în 2014, a spus că nu este interesat să o antreneze pe Bayern Munchen, echipă care se va despărţi de Thomas Tuchel la finalul acestui sezon. 



Există probabil diferite motive. Primul, Bayern nu este interesat de mine ca persoană, probabil nu ca antrenor, şi eu nu aş fi de asemenea interesat de Bayern Munchen, a declarat Loew, care a condus Mannschaft la titlul mondial din 2014, la Welt TV.

Tuchel va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, aşa cum a anunţat clubul, dar şi antrenorul. Printre favoriţii să îi ia locul se numără şi Xabi Alonso, tehnicianul lui Bayer Leverkusen, echipă neînvinsă în acest sezon. 

"El avea deja o personalitate uimitoare de când era jucător", a spus Low despre Alonso. 

Low nu se întoarce la naţionala Germaniei, dar vrea să fie iar selecţioner



"Am fost antrenor al naţionalei germane prea mult timp şi mereu am spus că un job aici este în afara discuţiei. Am călătorit prin ţară timp de 17 ani, am fost pe tot felul de stadioane şi ştiu cluburile foarte bine. Aşa că asta nu este o motivaţie pentru mine. CM 2026 din SUA, Canada şi Mexic mi se pare atrăgător, a mai spus acesta.

Loew a părăsit Mannschaft după contraperformanţele de la Cupa Mondială 2018 din Rusia, eliminarea din faza grupelor, şi de la EURO 2020, eliminare în optimi de finală, scrie Agerpres. 

Thomas Tuchel nu mai este interesat de capriciile jucătorilor lui Bayern Munchen 

Antrenorul bavarezilor a recunoscut că, de când a fost făcut anunţul despărţirii sale de club, nu mai este interesat de supărările jucătorilor. 

”După această decizie, am avut un drum lung cu mașina și m-am gândit: 'De ce s-ar schimba ceva?'

Dacă un jucător se enervează acum, nu îmi mai fac atâtea griji, pentru că din vară, nu mai e problema mea!”, a afirmat Thomas Tuchel, citat de Football Talk.

”FC Bayern Munchen și antrenorul principal Thomas Tuchel au decis împreună să pună capăt relației lor de lucru, care inițial trebuia să dureze până la 30 iunie 2025, pe 30 iunie 2024. Acesta este rezultatul unei discuții constructive între CEO-ul Jan-Christian Dreesen și Thomas Tuchel”, a transmis clubul Bayern Munchen. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel