Fotbal Gheorghe Hagi "a schimbat regulile jocului întotdeauna"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS şi redactor şef Astrosens, i-a făcut astrograma lui Gică Hagi. 



"Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, s-a născut pe 5 februarie 1965, în Săcele. Observăm că este un nativ Vărsător. De altfel, energia acestui semn s-a regăsit în toată experiența sa, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Putem spune că Hagi a schimbat regulile jocului întotdeauna. Că a oferit o altă imagine fotbalului. De altfel, este recunoscut mai ales pentru viziunea de pe teren și tehnica îndrăzneață. Și să nu uităm de calitățile impresionante de lider.

În plus, pe lângă Soare, în astrograma lui Hagi mai avem o conjuncție Mercur-Venus, tot în Vărsător. Fiind un jucător foarte rațional și intuitiv în același timp, Maradona din Carpați s-a deosebit dintotdeauna de colegii lui. A îndrăznit pase și faze la care alții nu visau. Se vedea de la depărtare iubirea avută pentru acest sport. Și ca orice persoană cu mult marcaj de Vărsător, cel mai probabil i-a plăcut să fie independent, să fie lăsat să experimenteze și să nu depindă de alții.

Ce mi-a atras însă atenția este prezența lui Marte, planeta acțiunii și a energiei, în semnul Fecioarei. Adică, rebel ca rebel, dar când era vorba de muncă, Hagi era cel mai serios, cel mai implicat, un perfecționist și pregătit întotdeauna să găsească soluția perfectă pentru orice moment", a spus Daniela Simulescu pentru DC Sport.

Luni, 5 februarie 2024, Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani. Redacţia DC Sport îi urează "Regelui" un călduros La Mulţi Ani şi multă sănătate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel