Superliga Romaniei Gheorghe Hagi spune că Oţelul e "singura echipă care aleargă 90 de minute. Unii râdeau de Dorinel"

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanţa, vorbeşte din nou la superlativ de Oţelul Galaţi şi de Dorinel Munteanu după remiza de la Ovidiu, scor 1-1. 



Farul şi Oţelul au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din campionat, după golurile marcate de Constantin Budescu (penalty) şi Frederic Maciel. La conferinţa de presă de după meci, Gheorghe Hagi a lăudat metodele de antrenament ale lui Dorinel Munteanu, intens criticate în această iarnă. 

Dorinel Munteanu a ales să îşi ducă elevii la munte, pentru a creşte rezistenţa la efort, iar Hagi a observat chiar acest lucru. 

”Ai nevoie de creativitate, să fii disponibil la efort, să fii iute la cap şi la picioare. Reactiv, cum a fost Galaţiul. Şi râdeaţi. Unii râdeau de Dorinel. 

Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun. Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa.

Noi chiar ştim. Chiar ne pricepem. Că mulţi vorbesc, puţini se pricep. Puţini cunosc nivelul ăla european, dar le înghiţim, le luăm cu noi, vedem ce-om face. Mai facem un meci de adio, ca babele, ca moşii, ce dracului...Când o să mai facem şi noi ceva pe afară? Să vedem dacă mai pot. O să demonstrez iar/ Să vedeţi ce arăt. Că noi avem ambiţie. D-aia am ajuns departe.

Toţi jucătorii din Superligă sunt talentaţi. Toţi. Dar de aici până să fii valoros, să faci performanţă, diferenţa o face ambiţia. Zi de zi. Să facă mai mult, să nu se sature. Asta face diferenţa. Nu vorbe. Pe teren”, a declarat Gică Hagi după meci. 

Frederic Maciel a marcat în stilul lui Adrian Ilie şi i-a dedicat golul lui Dorinel Munteanu 

Frederic Maciel l-a lobat elegant pe Buzbuchi şi a marcat un gol superb, în stilul lui Adrian Ilie, chiar sub ochii lui Hagi. La final, a spus şi de ce a arătat un tricou pe care era trecută o dedicaţie pentru Dorinel Munteanu. 

"I-am dedicat reușita lui Mister. Dorinel e antrenorul nostru, ne forțează la fiecare antrenament. Am luptat chiar și fără el și am obținut un punct. E important. Noi jucăm fiecare meci să îl câștigăm. Facem mereu presing sus. Farul e o echipă bună, de asta e și mai important. Pentru noi e foarte greu să ajungem în play-off, suntem departe. Sperăm să câștigăm toate meciurile, apoi vom vedea", a declarat Frederic Maciel la finalul meciului.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?