Superliga Romaniei Giani Kiriţă, mesaj sincer. Ce înseamnă Dinamo în 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Giani Kiriţă, fost fotbalist la Dinamo, a spus ce însemnătate mai are Dinamo în fotbalul românesc astăzi. "Din păcate, în momentul de faţă Dinamo nu mai înseamnă decât suporteri", a declarat Giani Kiriţă la "Gătim la Costum", emisiune difuzată la Antena 3. 

"Principiile mele de bază sunt respect, disciplină şi multă muncă", a mai spus fostul fotbalist. 

Andrei Nicolescu: Acest Dinamo murea în februarie 2023

Invitat la podcastul "Tare de Tot", Andrei Nicolescu a spus că "realitatea este că Dinamo, cel la care toată apartenenţa şi suflarea dinamovistă este parte, murea în februarie 2023. Asta e realitatea pe care nu o poate contesta nimeni, indiferent de poveştile care apar, că mai apar oameni care spun că erau oferte, că erau pregătiţi să investească. Astea sunt porcării. De aici, ce putem să construim şi cât de bine o să meargă proiectul ăsta, şi cât de sus putem duce Dinamo repede, e altă poveste". 

"Da, murea şi cu banii ăia care veneau de la suporteri. Ei îşi pierduseră încrederea. Au dat sume mari de bani, au strâns foarte mulţi bani, dar era deja o bătălie grea de a convinge marele public să ajute. Se diminuaseră încasările, fiecare încerca să ajute cu ceva, cu carne, cu echipamente. Dar se vede o diluare a acestui fenomen. Dar fenomenul a fost extraordinar, pentru că altfel vorbeam de povestea din februarie 2023 în 2021. Ei aveau nevoie de susţinere în momentul ăla, pentru că se erodase încrederea", a mai declarat Andrei Nicolescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel