Superliga Romaniei Giani Kiriță, opinii tranșante la adresa echipei Dinamo: „12 aș da afară!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul jucător al echipei Dinamo București a spus care sunt fotbaliștii pe care i-ar păstra în formație, spunându-și părerea despre Dennis Politic.



Meciul de retur din barajul pentru menținere/promovare în SuperLigă dintre FK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, ceea ce a determinat ca echipa de primă divizie să nu retrogradeze, după 2-0 în meciul de tur.

Conducerea Dinamo „nu ascultă de nimeni”

Giani Kiriță nu a menajat niciun membru al clubului Dinamo București, spunând că trebuie să existe restructurări majore în cadrul echipei.

„Întrebați-l pe domnul Nicolescu, nu pe mine. Nu puteți să mă întrebați pe mine, pentru că eu tot ce am zis până acum a fost luat de unii ca și cum aș avea ceva împotriva lor. Cum ar fi domnul Nicolescu.

În loc să asculte cum se poate face echipă competitivă pentru proiectul Dinamo, ei iau lucrurile astea personal și cred că eu sunt dușmanul lor, dar nu este așa.

Eu vreau binele lui Dinamo prin tot ceea ce spun și prin performanțele pe care le-am făcut la Dinamo. Oamenii ăștia pot să facă ce vor ei. Să îl țină pe Kopic și pe cine vor ei. Nu ascultă de nimeni și așa s-a întâmplat de când a început campionatul. 

După ultimele meciuri și după returul de campionat, clar nu. 12 aș da afară! Aș ține doar jucătorii tineri ai lui Dinamo. I-aș ține pe Golubovic, pe Amzăr, pe Bani, pe Bordușanu.”, a spus Kiriță.

CITEȘTE ȘI Dennis Politic, sincer după salvarea de la retrogradare: „Cel mai urât meci în care am jucat în viața mea”

Kiriță l-ar da afară și pe Politic

De asemenea, fostul jucător al alb-roșilor a spus că nu l-ar păstra pe Dennis Politic, jucător care a reușit dubla în meciul de tur al barajului pentru menținere/promovare în SuperLiga, cu reprezentanta celei de-a doua ligi de fotbal, FK Csikszereda Miercurea Ciuc (scor 2-0).

„Politic a avut doar cinci sclipiri maxim în acest campionat. E suficient pentru Dinamo? Nu. Nu l-aș ține, pentru că după ce dă un gol, șase-șapte meciuri dispare. Nu are continuitate. Faptul că nu ai continuitate în fotbal spune multe despre tine. În fotbal nu poți să vii și să driblezi de două ori”, a declarat Giani Kiriță, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?