Superliga Romaniei Gică Craioveanu crede că Mitriță este superior lui Coman: „Are o viteză în plus!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gică Craioveanu a decis care dintre jucătorii momentului, Alexandru Mitriță și Florinel Coman, este superior în ceea ce privește calitățile fotbalistice arătate în partidele din Superligă.



Craioveanul Mitriță, mai rapid decât Coman

Gică Craioveanu nu se dezminte și mizează pe Alexandru Mitriță, în „duelul” său cu atacantul celor de la FCSB, Florinel Coman. Fostul fotbalist al Universității Craiova crede că principalul marcator al echipei sale de suflet este mai rapid decât fotbalistul stelist.

„Pentru mine, [Mitriță] e cel mai diferit jucător din campionatul României. Poți să-mi spui tu despre Coman, despre cine vrei, dar mi se pare că Mitriță are o viteză în plus, are gol, intră foarte bine în combinații.”, a declarat Craioveanu despre cei doi fotbaliști.

În ciuda cifrelor și a rezultatelor individuale arătate de cei doi jucători, Craioveanu consideră că Alexandru Mitriță este superior, chiar dacă recunoaște că ambii fotbaliști sunt cei mai buni din țară: „Ca dribleur, amândoi [Mitriță și Coman] sunt cei mai buni din România, dar nu știu de ce cred că dacă Mitriță ar fi la fel de motivat ar avea plusul ăsta, că marchează mai ușor.”

Mitriță trebuie să discute cu selecționerul

Fotbalistul FCSB, Florinel Coman, se află în lotul naționalei pentru meciul împotriva Columbiei, iar Alex Mitriță trebuie să își rezolve „problema” cu Edi Iordănescu, rămânând acasă și pentru acest meci. 

Fostul fotbalist al Universității Craiova a susținut câteva declarații și despre acest subiect, tot mai dezbătut în ultimele săptămâni, acela al convocării sau nu a jucătorului oltean la echipa națională a României: „Va depinde mult de Edi, dacă-l vede motivat. Eu cred că Mitriță ar trebui să discute cu Edi, că între fotbaliști ne înțelegem”.

Craioveanu crede în șansa echipei oltene de a lua titlul

Universitatea Craiova a urcat pe locul secund în Superliga, cu 28 de puncte, la șapte în spatele FCSB, liderul clasamentului. În mod evident, Gică Craioveanu este încântat de prestațiile echipei sale preferate. 

„Dacă echipa continuă cu această dinamică, poate ocupa locul secund. Eu am spus acum câteva luni că nu-mi place atitudinea, acum spun că Universitatea Craiova are o atitudine foarte bună.”, a spus Craioveanu despre formația olteană.

„Mă refer la Mitriță, pe care l-am văzut motivat în ultimele meciuri, Ivan, Baiaram. Cu atitudinea asta nici Rapid, nici CFR nu sunt peste Craiova, pentru că eu cred că noi avem mai mult talent decât ei, cu Mitriță, Baiaram, Ivan. Noi suntem o echipă ofensivă bună dacă avem atitudine, mi-a plăcut sincer atitudinea echipei în ultimele meciuri”, a mai spus Gică Craioveanu, pentru Orangesport.ro. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?