Echipa nationala Gică Hagi, încrezător în debutul victorios al naționalei, la EURO 2024: „O să câștige primele două meciuri”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul crede că echipa națională a României poate arăta un nivel de fotbal bun în cadrul Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie).



Gică Hagi rămâne optimist cu privire la evoluția României la EURO 2024

„Eu sunt un tip foarte optimist și cred că jucătorii noștri pot să facă un Campionat European bun, chiar dacă vor avea adversari redutabili. Orice este posibil în fotbal, dar trebuie să fie încrezători.

Cred că echipa României o să câștige primele două meciuri, sper să fie așa. Dacă le vor câștiga înseamnă că s-au calificat”, a declarat Gheorghe Hagi, prezent la evenimentul de lansare al academiei lui Ciprian Marica, unul dintre acționarii minoritari de la Farul, citat de digisport.ro

„Tata este un vizionar”

În calitate de „tricolor”, Ianis Hagi a recunoscut că tatăl său a fost întotdeauna un vizionar, obiectivul naționalei fiind ieșirea din faza grupelor.

„Obiectivul este să ieșim din grupe, trebuie să fim realiști, să ieșim din grupe și apoi vom vedea ce se va întâmpla. Nu putem vorbi despre sferturi de vreme ce nu știi pe ce loc vei termina în grupă, sau cu cine vei juca.

Concentrarea noastră este să ieșim din grupe. Tata este un vizionar, a avut mereu încredere în generația noastră, dar cred că momentan este greu să vorbim despre sferturi și așa mai departe, important este să ieșim din grupe”, a spus Ianis Hagi, citat de Agerpres.

Echipa națională a României va mai disputa un ultim meci de pregătire înaintea EURO 2024, după remiza albă cu selecționata Bulgariei, scor 0-0. Al doilea meci amical va avea loc vineri, împotriva jucătorilor de la Liechtenstein, pe Stadionul „Steaua” din București, de la ora 21:00.

Programul României la EURO 2024 (grupa E)

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Lotul final al echipei naționale a României va fi anunțat vineri, 7 iunie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?