Superliga Romaniei Gică Hagi îşi anunţă plecarea de pe banca Farului. "Vreau să vină altcineva în locul meu"

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gică Hagi nu mai vrea să fie antrenorul celor de la Farul Constanţa. „Am muncit 14 ani pe gratis, în ultimii doi ani am luat bonusuri. Nu se va mai întâmpla asta, nu putem merge înainte așa. Și eu vreau să fiu altcineva în postul ăsta, că sunt și eu om, nu pot da randament. Vreau să vină altcineva în locul meu. Pe plan administrativ prioritatea numărul 1 a Farului este să găsească acționari. Așa te poți dezvolta.

Lucrurile nu pot merge în fiecare an la fel. Farul în fiecare an lucrează cu deficit de buget pe care-l aprobă subsemnatul după care se duce să muncească fără salariu.

Mi se pare cam mult. Înțeleg că am făcut-o un an, 10 ani. Dar una e să ai 45 de ani, însă eu mă duc spre o vârstă. Trebuie să las locul altora, că nu e ușor să manageriezi un club de fotbal.

Eu niciodată n-am fost singur. Eu am făcut sport de performanță, am jucat pentru suporteri. La Farul nu sunt singur, am niște acționari. A venit unul din Brazilia să creadă în acest club, dar în România nimeni. Și suntem un club care merge foarte bine. Eu n-am adus niciun ban de acasă în ultimii 6 ani. A, ba da, am dat o primă la echipă. Suntem un club care arată foarte bine, dar lucrăm cu deficit de buget.

Gabi Balint, îmi pare rău că-l menționez, a spus că nu mă pricep la vândut, dar îmi pare rău, cred că mă pricep foarte bine la ce fac, dacă n-am adus bani de acasă. Iau deciziile foarte bune pentru club pentru a plăti salariile.

E ușor să vorbim la televizor, să comentăm, dar nu e așa simplu. La Hagi nu e simplu, e cel mai complicat. Și administrativă, și tehnic. În ultimii 6 ani am îndeplinit obiectivele. Am ieșit campioni cu 7.000 de euro cel mai mare salariu”, a declarat Gică Hagi într-o conferinţă de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel