Superliga Romaniei Gică Hagi l-a anunţat pe Dragoş Nedelcu să îşi caute echipă. "Numai eu ştiu ce am păţit anul ăsta"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dragoş Nedelcu se va despărţi de Farul Constanţa la finalul acestui sezon. Anunţul a fost făcut chiar de Gheorghe Hagi după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-3. Nedelcu, fost şi la FCSB, s-a întors sezonul trecut la Farul Constanţa şi a câştigat titlul cu "marinarii". În acest sezon, însă, evoluţiile sale au fost sub aşteptări, lucru evidenţiat de Gheorghe Hagi. 

"Îmi pare rău pentru Nedelcu că o zic public, de multe ori nu am vorbit, dar nu se poate așa! Ne așteptam de la el să fie numărul 1. A venit după unul sau doi ani în care nu jucase și a tot jucat. Dar anul ăsta mai mult a stat decât să joace!

Și aici e o problemă gravă, pentru că e unul dintre cel mai bine plătiți jucători din echipă, dacă nu chiar cel mai bine. E plătit bine, la nivelul primelor două-trei echipe. Bani mulți!

L-am plătit doi ani, dar l-am avut un an din punctul meu de vedere. Și cu asta cred că închei conferința, că nu are... îmi pare rău, dar jucătorul trebuie să fie puternic. Mai ales el, pe care-l cunoșteam. Trebuie să fie puternic, să reflecteze la tot ce se întâmplă cu el și să se gândească foarte serios.

Cu noi, la anul, nu cred că mai poate. Cu toate că mai are un an contract, dar nu cred că mai... cred că ne vom despărți. Cu el, cel puțin din punctul meu de vedere, nu putem merge... Nu ne permitem să plătim atâția bani pe un jucător cu un astfel de randament. Dacă dăm banii ăia, trebuie să fie star, cel mai bun dintre cei mai buni! Că altfel ne așteaptă alte lucruri. Iar noi vrem să ținem clubul bine.

La noi, jucătorul trebuie să dea randament 100%, iar el nu dă randament bun tot anul. «Ba mă doare genunchiul, ba nu mai pot, ba astăzi sunt, ba mâine nu sunt». Dacă joacă bine, dacă nu e supărat. Dar nu putem... E un exemplu care s-a văzut și astăzi. S-a văzut destul de grav.

Nu e bine că vorbesc despre un jucător, dar numai eu știu ce am pățit anul ăsta. Și nu doar cu el, cu toți jucătorii accidentați”, a afirmat Hagi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel