Superliga Romaniei Gică Hagi n-are ce să le reproșeze elevilor săi, după succesul înregistrat la Ovidiu: „Au făcut un meci perfect!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Farului Constanța a recunoscut că a avut dorința de a schimba cât mai mulți jucători, în timpul partidei contra celor de la CFR Cluj, finalizată cu scorul de 5-1.



Hagi este mulțumit de prestația jucătorilor constănțeni

Gică Hagi a recunoscut că i-a plăcut nivelul arătat de jucătorii săi din meciul de vineri seară, spunând că partida dintre Farul și CFR a fost una perfectă:

„Au făcut un meci foarte bun...un meci perfect! Ce le-am zis, așa s-a întâmplat. Sper să mă asculte de acum și au făcut un meci perfect. I-am dominat total și am arătat că știm să jucăm fotbal. Au făcut presiune în jumătatea adversă. Nu mai știam pe cine să bag. Am vrut să îi bag pe mulți!

Eu am o vorbă: În play-off, ai oxigen! N-avem nicio presiune, e important acest lucru! Și echipa o arată. Trebuie să ne impunem, să avem personalitate, iar asta se vede...”, a mai spus Hagi.

De asemenea, antrenorul celor de la Farul a explicat și modul în care le-a administrat clujenilor nu mai puțin de cinci goluri, în partida de la Ovidiu:

„Apoi, trebuie să alergi, să ai ritm și intensitate foarte bună. Aici cred că i-am bătut pe cei de la CFR... Contează dacă jucătorii mei vor progresa, pentru că fiecare meci e o experiență. Consider că ambiția face diferența!

Intrarea în play-off ne-a dat curaj să îi bag și pe jucătorii tineri și în fiecare compartiment am adus jucători noi. O să îi vedeți și pe alții. Vom aduce mulți, asta e identitatea noastră", a declarat Hagi, după meci.

Declarațiile lui Cojocaru, după ce a înscris de două ori în poarta CFR-ului

„A fost un meci formidabil, am jucat bine, colectiv. Eu am jucat bine, am dat gol, am dat pasă de gol. Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere.

Mă antrenez de mic cu prima echipă. Toți ceilalți îmi spun să joc de plăcere. Cea mai importantă e sănătatea. Am o durere la spate, sper să fiu bine la meciul cu Rapid. Ne dorim să fim cât mai sus posibil. Pentru asta muncim, să ajungem în Europa. Nu avem regrete, noi jucăm fiecare meci la victorie. Ne luptăm pentur locul doi”, a afirmat Ionuț Cojocaru, după meci.

Echipa lui Gică Hagi ajunge, după meciul contra CFR-ului, pe poziția secundă, la egalitate cu formația căreia i-a administrat cinci goluri (31 de puncte). Farul a deschis scorul prin reușita lui Louis Munteanu, din minutul 22. Constănțenii nu s-au lăsat până nu au încheiat prima repriză cu un avantaj mai mare pe tabelă. În minutul 41 Ionuț Cojocaru a înscris golul de 2-0. 

Elevii lui Hagi au început montați cea de-a doua repriză a meciului, reușind să înscrie din nou, prin șutul lui Constantin Grameni, în minutul 67.

Clujenii nu au plecat de la Constanța fără a înregistra golul de onoare, Philip Otele fiind cel care a înscris în poarta lui Buzbuchi în minutul 76. Cu toate acestea, scorul a ajuns la 5-1, prin reușitele lui Ionuț Cojocaru (min. 78) și a lui Cristian Ganea (min. 83).

Echipe de start

Farul Constanța: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, Munteanu, I. Cojocaru. Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Dănuleasă, Nedelcu, Boli, N. Popescu, Casap, Stoian, Andronache, Rivaldinho.

Antrenor: Gheorghe Hagi. 

CFR Cluj: Sava – Manea, Kresic, Boben, Camora – Muhar, K.Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, A. Radu, Aussi, R. Filip, Tachtsidis, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael. 

Antrenor: Francisc Dican.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel