Superliga Romaniei Gică Popescu a dezvăluit bugetul Farului: „E greu să te bați acolo sus!”

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Fostul fotbalist român a explicat dificultățile cu care se confruntă clubul constănțean, în comparație cu alte echipe care se luptă pentru play-off-ul SuperLigii.



Obiectivul Farului rămâne play-off-ul SuperLigii

Farul Constanța a încheiat actualul sezon pe a patra poziție în play-off, cu 36 de puncte. Chiar dacă formația „marinarilor” nu a acces în competițiile europene, oficialii constănțeni nu își vor modifica politica de a crește jucători tineri nici sezonul viitor. Cu toate acestea, Gică Popescu, în calitate de președinte la Farul, speră că acționarilor actuali li se vor alătura și alți antreprenori sau companii, pentru ca investițiile să crească la echipă.

„La bugetul nostru e greu să te bați acolo sus. Nu poți să te bați cu bugete de 10, 12, 15 milioane. Noi avem buget de 6 milioane. E greu să te bați, dar chiar și așa, am avut și noi victorii mari, cu echipe cu buget superior nouă”, a spus Gică Popescu.

„Avem același obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. și să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puțin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potență financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv”, a mai afirmat Popescu, la Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI Gică Popescu reacționează la criticile aduse de foștii săi colegi: „E ușor să vorbești despre munca altora”

Gigi Becali se bate pentru Louis Munteanu

Patronul celor de la FCSB nu a renunțat la gândul de a-l coopta pe fotbalistul în vârstă de 21 de ani la formația roș-albastră, continuând să aibă discuții cu italienii de la Fiorentina.

Louis Munteanu, tânăr fotbalist crescut de Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, este în acest moment jucătorul echipei Fiorentina, fiind împrumutat de Farul în acest sezon care tocmai ce s-a încheiat.

Se pare că oferta înaintată de Gigi Becali pentru transferul jucătorului crescut de Gică Hagi este de 1,2 milioane de euro, o sumă mai mică decât cea solicitată de italieni, cu 300.000 de euro mai puțin. Totuși, patronul echipei campioane a SuperLigii din acest sezon se încumetă să adauge încă 100.000 de euro, la suma finală.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși.

Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte. Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gânduri am eu. Ce, sunt prost?! Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a declarat Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?