Fotbal Gică Popescu, mesaj pentru fotbaliștii români: Ascultați-mă ce vă spun, nu există limite

Data actualizării: | Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Gică Popescu susține că în fotbal nu există limite, iar cele mai bune exemple sunt a celor mai buni fotbaliști ai lumii.



Gică Popescu, unul dintre fotbaliștii ”Generației de Aur”, a vorbit ”În fața ta” despre ceea ce le lipsește fotbaliștilor români din vremurile actuale și a memorat un episod la care a asistat în anul în care Steaua juca, pe teren propriu, împotriva celor de la Real Madrid, în Liga Campionilor.

”În primul rând trebuie să își dorească. Ascultați-mă ce vă spun, că nu există limite. În sport, în sportul de unde provin eu, în fotbal, nu există limite.

Există obiective personale. Eu nu o să uit niciodată, și de fiecare dată când am ocazia să o spun, în anul în care Steaua a jucat cu Real Madrid, în Liga Campionilor, după meciul respectiv, pe Ghencea, majoritatea jucătorilor de la Steaua au ajuns să spună:  Am ajuns la apogeu. Am jucat cu Real Madrid în Liga Campionilor. Păi, băi băieți, ăsta vă este apogeul? Asta vă doriți voi de la viață? Să jucați contra Real Madrid în Liga Campionilor? Păi trebuie să îți dorești să joci LA Real Madrid, să joci LA Manchester United, să joci LA Barcelona. Și tot să vrei mai mult, să vrei mai mult”, a declarat Gică Popescu, la Digi 24, întrebat fiind ce crede despre fotbaliștii români când aud de ofertele venite din afara țării, de la echipe precum Real Madrid, Barcelona, Eindhoven, Tottenham.

Popescu: Îi vedeți că se opresc? Vor mai mult

”Vă dau exemplul pe care îl știm la cei doi uriași, Messi și Cristiano Ronaldo, care au Baloane de Aur de nu mai știu pe unde să le mai pună. Sunt miliardari amândoi. Îi vedeți că se opresc? Vor mai mult. Au avut primul Balon de Aur, l-au avut și pe al doilea, și pe al treilea, și pe al șaptelea, Messi. De ce? Pentru că au vrut mai mult, nu s-au săturat.

Performanță, pentru că performanța, când o obții, nu trebuie să te îndestuleze. Trebuie să te motiveze să obții altă performanță”, a declarat Gică Popescu în emisiunea ”În fața ta” de la Digi 24.

Sonia Baciu | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel