Superliga Romaniei Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu merg cu FCSB în cantonamentul de iarnă. Avertisment pentru Rapid: "S-ar putea să nu jucăm în Giuleşti la anul"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali e sigur că FCSB nu mai poate pierde titlul în acest sezon. În plus finanţatorul FCSB a anunţat şi cei trei jucători care nu vor pleca în cantonamentul de iarnă. 



"Nu mă aşteptam (n.r. să fie distanţa aşa mare faţă de urmăritoarele FCSB - 11 puncte cu un meci în plus faţă de CFR Cluj). Ce îmi doream la început era să fie 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, adică 5-6 puncte în playoff, ca să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai poată ajunge cineva. E bine, dar putea să fie şi mai bine. Am mai avut... gol anulat cu CFR, deci aveam vreo 14 puncte cu aia... 

O să mai mărim distanţa, are valoare echipa, face Dumnezeu dreptate. Adică aşa trebuia să fie! Nu avem cum să mai scăpăm titlul. Dacă sunt 10-12 puncte diferenţă... nu mai e numai diferenţa, e şi valoarea echipei. Am adus doi jucători valoroşi, poate mai aduc şi un atacant. Chiar dacă nu aduc un atacant, revine Tavi Popescu, e Luis Phelipe care poate juca şi el atacant. E şi ăla, Alhassan, care întăreşte mijlocul. E şi Lixandru, descoperit acum, care se pare că e mai bun ca Şut...", a declarat Gigi Becali. 

Trei jucători ai FCSB-ului nu pleacă în cantonamentul de iarnă 

Întrebat ce se întâmplă la capitolul plecări, Becali a spus că "nu am reziliat niciun contract încă, dar o să fie trei jucători care nu pleacă în cantonament. Asta e. Rotariu, Djokovic şi cu Ganea. Nu intră în vederile noastre. Să îşi găsească echipe! Eu când nu vreau un jucător, îl dau, nu contează cine îl ia. Când nu i-am vrut pe Oaidă şi Cristea, am ţinut cont? Duceţi-vă la Rapid, care e problema?

Pentru Compagno, 500.000 euro e preţul. De Rareş Pop habar nu am cine e, nu ştiu nimic". 

"Nu mă tem (n.r. de arbitraje). După ce a făcut Vassaras conferinţa aia, m-am temut. Dar, după aia, dacă era să fie ceva concentrat, acţiona şi în următorul meci. Nu mă tem. Dacă dai goluri, ce poate să îţi mai facă. O scoate o dată din poartă. Mai dai altul. Poţi să faci contra lui Dumnezeu, când El face dreptate? Îţi dă miliarde de goluri. N-ai văzut cum se face dreptatea?", a mai spus Gigi Becali. 

Rapid a început deja campania de transferuri. Becali crede că echipa din Giuleşti poate rata playoff-ul

Rapid Bucureşti l-a transferat deja pe Florent Hassani şi are în vizor şi alţi fotbalişti pentru a se întări în această iarnă. Gigi Becali spune că Rapidul ar putea rata playoff-ul, dacă nu îşi revine. 

"Păi să se întărească, că dacă rămân aşa... Ei se întăresc acum, că ratează şi locul 2 (n.r. râde). Am zis să nu mai fac glume şi nu pot să mă abţin. Dar oricum ar fi, Dumnezeu ştie că eu mai râd, mai glumesc, dar ei tot pentru locul 2 se vor bate. Bine, pentru locul 2 se întăresc CFR şi Craiova. Părerea mea. Rapidul... ei să se întărească ca să fie în playoff, că altfel s-ar putea să nu jucăm în Giuleşti la anul. O să vedem. Eu nu cred că jucăm în Giuleşti. Eu mi-am spus părerea despre ei, nu fac analiza Rapidului. Eu spun că anul ăsta e FCSB, şi apoi pentru locul 2 se bat CFR şi Craiova. De la locul 3 nu mai ştiu eu", a concluzionat Gigi Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel