Superliga Romaniei Gigi Becali a dezvăluit cine îl va înlocui pe Florinel Coman. „Oricum o să cumpăr șapte-opt jucători”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul FCSB pregătește o nouă formulă câștigătoare a formației roș-albastre, după ce jucătorii au reușit să cucerească titlul de campioni ai SuperLigii României. Becali a spus, de asemenea, ce fotbalist îl va înlocui pe Florinel Coman.



Gigi Becali îl înlocuiește pe Coman cu Tavi Popescu

Cu toate că înlocuirea lui Florinel Coman este una dificilă, patronul clubului FCSB a găsit soluția câștigătoare și în acest caz, după ce echipa roș-albastră a reușit să triumfe în SuperLigă, după 9 ani de așteptare.

Gigi Becali își face planurile de transferuri pentru vară, țintind competițiile europene. Acesta chiar i-a găsit un înlocuitor lui Florinel Coman, care se va despărți curând de formația la care a evoluat excelent în acest sezon.

CITEȘTE ȘI Florinel Coman, tot mai aproape de plecare! Quatarezii de la Al-Duhai ar veni săptămâna aceasta, în Capitală

Chiar Octavian Popescu, jucătorul FCSB-ului, în vârstă de 21 de ani, îl va înlocui pe Florinel Coman, potrivit declarațiilor patronului. Atacantul s-a remarcat în ultimele meciuri ale campioanei României, prestații care l-au determinat pe Gigi Becali să îl considere un bun înlocuitor al încă jucătorului FCSB-ului, Florinel Coman.

„E cam greu să-l găsești, dar noul Florinel Coman poate să fie George Tavi Popescu. N-ați văzut?! Mai are puțin și-și revine! Oricum o să cumpăr 7-8 jucători...”, a spus Gigi Becali la digisport.

Medaliile și titlul, acordate după FCSB – CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj va fi următorul meci pe care îl vor disputa roș-albaștrii, unde se așteaptă o atmosferă incendiară: 50.000 de fani, alături de jucătorii care vor primi titlul și medaliile.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?