Superliga Romaniei Gigi Becali a făcut clasamentul sezonului viitor al Superligii. Ce echipe prind podiumul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul celor de la FCSB știe ce formații se vor clasa pe primele poziții în stagiunea 2024/2025.Becali: „E posibil să-mi schimb părerea”

Gigi Becali respinge ideea ca echipa celor de la FCSB să piardă titlul Superligii în stagiunea 2024/2025, după ce a reușit să triumfe în sezonul recent încheiat, la 9 ani de la ultimul trofeu câștigat.

Patronul roș-albaștrilor a realizat o ierarhie a formațiilor din primul eșalon de fotbal, pentru sezonul viitor. Potrivit lui Becali, FCSB se va poziționa pe primul loc în clasament, fiind urmată de CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova. Totuși, Gigi n-a reușit să ofere mai multe detalii privind locurile exacte ale acestora.

„Vă spun ordinea: FCSB, CFR... Rapid și Craiova nu știu în ce ordine să le pun. E obiectiv la ei locul trei. Asta e părerea mea la ora asta.

E posibil să-mi schimb părerea. E posibil să-l văd pe Lennon că e mare antrenor și să-mi schimb părerea. Dar la ora asta sunt aceleași loturi”, a afirmat Gigi Becali, citat de digisport.ro

Marius Ștefănescu, noul jucător al FCSB

Luat în vizor de către Gigi Becali de mai multă vreme datorită evoluțiilor foarte bune din sezonul recent încheiat, noul fotbalist care va îmbrăca tricoul celor de la FCSB este Marius Ștefănescu. Becali l-a înduplecat pe patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, care a declarat în repetate rânduri că un transfer al jucătorului la campioana României la fotbal nu se va întâmpla.

„Mâine face vizita medicală. Am terminat actele. Mâine dimineață vine la vizita medicală. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: 'Toată lumea știe că ai spus la nervi'.

Poți să spui la nervi că nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

În stagiunea 2023/2024, Marius Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel