Superliga Romaniei Gigi Becali caută de zor atacanți. „Să-mi propună Pintilii, Charalambous sau Meme!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul „roș-albaștrilor” se află într-un proces de consolidare a echipei care a reușit să câștige titlul de campioană a României la fotbal, după o pauză de 9 ani.



Gigi Becali nu riscă 10 milioane pe un transfer

Patronul celor de la FCSB a explicat circumstanțele în care face mutările la echipă, spunând că nu riscă achiziționarea unui jucător în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

„Eu cred că putem să ajungem în faza Ligii Campionilor. Consider că suntem valoroși, dar nu știm cât de valoroși, la ora asta. Cred că suntem foarte buni. E posibil să mă înșel, cine știe?! Îl iau pe Popa, poate îl luăm și pe Louis Munteanu...

Îl avem pe Miculescu, dar poate vine și Alibec. Îi avem în lot pe Coman, pe Băluță, pe Luis Phelipe și pe David Miculescu. O să mai luăm un jucător care poate să joace atacant, în dreapta. Asta pot să fac, dar să dau 10 milioane pe un jucător, nu pot!

De unde să aduci un Piovaccari? Să-mi propună Pintilii, Charalambous sau Meme și eu îl iau. Să propună! Dar trebuie să răspunzi, dacă propui. Eu, când iau un jucător, îl iau că sunt proprietar. Îl iau și-l încerc, dar dacă dai un ban pe unul de care zice un specialist, specialistul să răspundă în cazul ăsta”, a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

FCSB a reușit să câștige titlul SuperLigii, cu patru etape înainte de finalul sezonului. Echipa patronată de Becali nu mai triumfase din anul 2015, clasându-se, de multe ori, pe „podiumul” primei divizii, dar nereușind să pună mâna pe trofeu.

Becali l-ar vrea pe Alex Pop la FCSB

Se pare că unul dintre fotbaliștii doriți de Gigi Becali ar fi Alexandru Pop, actualul atacant al Oțelului Galați. Jucătorul lui Dorinel Munteanu este reprezentat de către Cristian Cernodolea, agentul FIFA fiind cel care i-a făcut propunerea patronului FCSB, potrivit lui Robert Niță.

Alexandru Pop joacă la Oțelul din vara anului 2023, când a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Unirea Dej, echipă retrogradată în a treia ligă, în acest sezon.

Atacantul oțelar a impresionat în actualul sezon de SuperLiga, reușind să înscrie 11 goluri și patru assist-uri în tricoul formației lui Dorinel Munteanu.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani poate evolua pe toate cele trei posturi din atac. Contractul său actual cu echipa lui Dorinel Munteanu este valabil până în vara anului 2025. În acest moment, Pop se află într-o perioadă de recuperare după ce a suferit o ruptură musculară, acesta lipsind de la ultimele partide ale Oțelului Galați.

Rămâne de văzut ce jucători mai are în vizor patronul clubului FCSB, în procesul său de consolidare a echipei pentru competițiile europene.

În tururile preliminare ale competițiilor din Europa, România va fi reprezentată de FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul Hunedoara (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și câștigătoarea barajului pentru Europa, care se va juca între Universitatea Craiova și Universitatea Cluj (turul 2 preliminar al Conference League).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?