Superliga Romaniei Gigi Becali confirmă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB. „Vine la vizita medicală”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

„Onoarea” lui Laszlo Dioszegi s-a dovedit a se plasa mai jos decât suma oferită de către Gigi Becali, astfel că jucătorul celor de la Sepsi OSK este transferat la echipa campioană a Superligii.Ștefănescu vine la FCSB

Marius Ștefănescu, fotbalistul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a fost luat în vizor de către Gigi Becali datorită evoluțiilor foarte bune din sezonul recent încheiat. Cu toate acestea, patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a declarat în repetate rânduri că un transfer al jucătorului la FCSB nu se va întâmpla.

Se pare că lucrurile nu au fost atât de controversate între cei doi patroni, Marius Ștefănescu devenind jucătorul celor de la FCSB din această vară. Confirmarea a fost făcută chiar de Gigi Becali.

„Mâine face vizita medicală. Am terminat actele. Mâine dimineață vine la vizita medicală. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: 'Toată lumea știe că ai spus la nervi'.

Poți să spui la nervi că nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi: „Onoarea noastră e mai presus de tot!”

Dioszegi afirma, în urmă cu două luni, că Ștefănescu nu va semna cu FCSB: „Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot!

Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB! Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel