Liga Campionilor Gigi Becali, declarații după ce și-a aflat adversarul din preliminariile Champions League

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul celor de la FCSB a explicat ce obiectiv are în cadrul competiției.Campioana României la fotbal din stagiunea 2023/2024 va întâlni formația AC Virtus în primul tur preliminar al Champions League.

Becali: „Mă bat pentru banii de la UEFA”

„Mergem să câștigăm, nu mergem la antrenament. Nici nu vreau să consider primul tur. Acum că Dumnezeu a făcut și am căzut ușor e și mai bine. Emoții nu aveam în primul tur.

Mă bat un an de zile să iau campionatul, ca să arăt ce campion sunt eu? Vreau să iau campionatul și să mă duc în grupele Ligii Campionilor. Mă bat pentru banii de la UEFA.

Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost. Nu e numai un tur, mai sunt încă două și play-off. Nu are rost dacă mă tem deprimul tur. În Champions League e 3 milioane victoria în grupe”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Gigi, cu gândul la trofeul Ligii Campionilor

„Eu o să câștig o dată Liga Campionilor. Acum, toată lumea zice că Becali a înnebunit, vorbește aiurea. O să o câștig o dată. Nu știu, în 15-20-25 de ani. Dar o câștig o dată. Să fie spre mărturie”, a mai declarat Gigi Becali la Fanatik

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel