Fotbal Gigi Becali, fie lăudat, fie contestat. „Nu ai cum să dictezi schimbări, mi se pare aberant!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Se cunoaște de foarte mult timp faptul că deciziile în cadrul clubului FCSB se realizează direct de către Gigi Becali, indiferent de natura lor. În privința acestui aspect a comentat și fostul fotbalist al echipei roș-albastre, Florin Lovin, care s-a declarat consternat de activitățile întreprinse de patron.



Florin Lovin: „Nu se pricepe la fotbal, chiar deloc”

Fostul fotbalist al FCSB și-a spus punctul de vedere cu privire la activitățile directe ale lui Gigi Becali asupra echipei pe care o patronează, caracterizând comportamentul acestuia ca fiind „aberant”. De asemenea, Lovin a mai afirmat că Becali nu se pricepe deloc la fotbal, chiar dacă el coordonează echipa de la distanță.

„Ceea ce face domnul Becali nu este conform cu realitatea unui fotbal corect. Nu ai cum să dictezi schimbări, mi se pare aberant. Evident, să spui în vară ce jucători trebuie să se vândă este normal, dar să bagi jucători și să îi schimbi, mie mi se aberant. 

Dar ar trebui să îi iertăm din păcate, după ce a băgat atâția bani în fotbal și să îl lăsăm să se bucure de campionat. Știm că schimbările lui Gigi Becali nu au vreo logică, normal că îi mai și ies. Eu zic că nu se pricepe la fotbal, chiar deloc. Comportamentul lui Gigi Becali este exact oglinda societății”, a declarat Florin Lovin.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali îi răspunde lui Victor Pițurcă. „Nu ți-e rușine?! Eu sunt stăpân!”

„Poate să mă cheme Gigi Becali să mă pună președinte”

Lovin a mai spus că nu ar lua niciodată în calcul revenirea la FCSB, mai ales în contextul actual, în care hotărârile sunt luate doar de către Gigi Becali, afirmând că are deja alte responsabilități: „Poate să mă cheme Gigi Becali să mă pună președinte la Steaua (n.r. - FCSB) și să îmi dea 35.000 de euro (n.r. - lunar), aș zice nu. Cea mai mare problemă a unui fotbalist este aceea că în ziua în care te-ai lăsat practic începe o altă viață.

Dacă iubești atât de mult fotbalul... Eu pot să spun că mi-am iubit mai mult familia. Am considerat la 35 de ani că vreau să îmi petrec viața alături de familie și copii. Am ales să merg pe zona de business”, a mai spus Florin Lovin, la Digi Sport Special.

Lovin, în vârstă de 42 de ani, se poate lăuda cu două trofee de campion al României și două Supercupe ca parte a echipei FCSB. De asemenea, el a câștigat și titlul și Supercupa cu formația Astrei.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?