Fotbal Gigi Becali îi răspunde lui Victor Pițurcă. „Nu ți-e rușine?! Eu sunt stăpân!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul FCSB a ținut să reacționeze la afirmațiile ironice ale lui Victor Pițurcă, explicându-i modul în care se desfășoară activitățile la clubul pe care îl conduce.



Gigi Becali, cel care „pălăvrăgește”

Aflată într-o poziție favorabilă de a câștiga pentru prima dată titlul de campioană a României în ultimii nouă ani, echipa lui Gigi Becali este analizată din toate punctele de vedere, incluzându-se aici și practicile întreprinse la club, în ceea ce privește realizarea echipei.

Nu de puține ori, Gigi Becali a recunoscut că el este cel care ia deciziile în cazul formației de pe teren, și nu antrenorul de facto, Elias Charalambous. De aceea, patronul FCSB a devenit ținta mai multor ironii, Victor Pițurcă fiind unul dintre personalitățile din fotbal care s-a pronunțat în acest sens:

„Poate ca patronul antrenor are niște sclipiri de mare-mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii, nu? (nr. - se spune că Gigi Becali a învățat mult fotbal în ultimii ani). Ce să învețe Gigi Becali?!

Gigi Becali e anti-sport, nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu îl știu foarte bine. Ce să știe Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie, el vrea să fie antrenor”, au fost declarațiile fostului fotbalist.

„Să-ți vezi de treaba ta și de familia ta!”

În mod evident, Gigi Becali i-a răspuns, în mod indirect, „fostului său prieten”, sfătuindu-l să își găsească alte ocupații, întrucât el va continua să conducă FCSB după bunul său plac.

„Pițurcă, să-ți vezi de treaba ta și de familia ta! Nu îți e rușine?! De ce nu vorbești de familia ta? Nu e frumos să vorbești aiurea, un fost prieten... Să facă ironii cu cine vrea, dar nu cu mine. Am o vârstă și nu îmi arde de ironiile lui!”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Mai mult decât atât, Becali a ținut să explice faptul că longevitatea clubului și a sa în fotbal se datorează modului în care se implică la FCSB:

„Am zis eu că știu? Eu nici n-am zis că mă pricep. Eu am principii de viață. Fiecare om are principii de viață. Poate că, cine vrea, are dreptate. Eu le aplic cum vreau eu în viața mea. Eu nu sunt stăpân de oameni. Sunt stăpân de afacerea mea. La mine faci ce zic eu. Stăpânul trebuie să stăpânească.

Eu stăpânesc la FCSB. Când vii la mine, știi unde vii. Eu respect salariul. Am demonstrat de 25 de ani. Tu respecți că ai un contract cu mine. E posibil să nu mă pricep. Eu nu vreau să intru în faliment ca Dinamo”, a mai afirmat Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel