Superliga Romaniei Gigi Becali îl așteaptă pe Chipciu la FCSB: „Am nevoie de experiența lui, e jucător bun”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB se află într-un complex proces de întărire a lotului echipei care a reușit să cucerească titlul SuperLigii, după 9 ani de așteptare.



Becali: „Să vedem dacă vine!”

Gigi Becali a afirmat că și l-ar dori pe Alexandru Chipciu în echipa FCSB-ului, actual jucător al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău, Universitatea Cluj, doar că mutarea sa va depinde doar de fotbalistul român, potrivit patronului roș-albaștrilor.

„Chipciu cred că vine, nu știu... El trebuie să-și rezolve problemele lui, să renunțe la bani, nu știu ce mai are el pe acolo și vine. Eu cred că vine. Nu știu eu ce contract are Chipciu.

Am zis că da, îl vreau, am nevoie de experiența lui. Dar nu Chipciu e problema acum. Alții sunt problema. E jucător bun Chipciu, dar să vedem dacă vine.”, a spus Becali.

„Dacă-mi dă bani, tot nu-l iau”, spune Becali despre Bauza

„Bauza, dacă-mi dă și bani, tot nu-l iau. Îmi îngreunez lotul. Nu că n-ar fi jucător valoros Bauza, că vreau să spunem tot adevărul… Că dacă-mi dă bani, tot nu-l iau. Dar Bauza, dacă apare în fața mea, îi spun 'Băi, băiatule, vezi că la mine mijlocașul central face și faza defensivă!'

CITEȘTE ȘI Louis Munteanu e „La revedere!” pentru Gigi Becali. Ce club îl dorește pe atacantul Farului

Singurul care nu face faza defensivă este Coman. Sau atacantul central. Ăla din dreapta face. Ăla din stânga nu, că e Coman. Și pe Coman poți să-l lași să nu facă, pentru că el dacă nu face faza defensivă are puterea să dea gol.

În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Dacă nu, la revedere, nu joci la mine fotbal. Mai puțin Coman... Păi poți să-i zici lui Neymar să-ți facă faza defensivă?! Nici lui Coman nu poți să-i zici, că dacă el o face, obosește și nu mai poate face faza ofensivă și să dea gol.”, a mai spus Becali, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?