Superliga Romaniei Gigi Becali, încă în așteptare pentru Louis Munteanu. „Poate mai cresc suma cu o sută...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB nu a renunțat la gândul de a-l coopta pe fotbalistul în vârstă de 21 de ani la formația roș-albastră, continuând să aibă discuții cu italienii de la Fiorentina.



Fiorentina vrea 1,5 milioane de euro, Gigi dă maxim 1,3

Echipa de fotbal a Fiorentinei a fost învinsă, miercuri seară, de gruparea elenă Olympiakos, în finala Conference League, scor 1-0, după prelungiri. Lui Louis Munteanu, fotbalist al italienilor și jucător mult dorit la echipa roș-albastră, i se va decide viitorul astăzi, 30 mai, potrivit patronului celor de la FCSB.

Se pare că oferta înaintată de Gigi Becali pentru transferul jucătorului de 21 de ani este de 1,2 milioane de euro, o sumă mai mică decât cea solicitată de italieni, cu 300.000 de euro mai puțin. Totuși, patronul echipei campioane a SuperLigii din acest sezon se încumetă să adauge încă 100.000 de euro, la suma finală.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși.

Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte. Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gânduri am eu. Ce, sunt prost?! Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a declarat Gigi Becali.

Becali a așteptat rezultatul finalei de Conference League

În ziua finalei de miercuri, Gigi Becali a spus că italienii i-au solicitat să aștepte rezultatul meciului din Conference League: „Pentru Louis Munteanu aștept un răspuns. Am făcut ofertă de 1,2 milioane, ei au cerut 1,5.

Aștept răspuns. Mi-au zis: 'Gigi, așteaptă după ce jucăm finala', au o finală europeană acum”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, la Fotbal Club.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?