Superliga Romaniei Gigi Becali, mesaj clar pentru jucătorii FCSB după ce au câştigat titlul. "Dacă nu mergem în cupele europene, e degeaba"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali le-a transmis jucătorilor FCSB că titlul în Liga 1 este câştigat degeaba dacă nu se califică în grupele unei competiţii europene. 



”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1.

Suntem campioni, să se bucure toate lumea, suporterii. Eu nu mai sunt cum eram înainte, nu mai am vârsta. Vârsta fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia.

Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba, ce să fac cu titlul? L-am luat degeaba, ce să fac cu el dacă nu mă duc în cupele europene?”, a spus Gigi Becali.

FCSB a câştigat matematic titlul în Liga 1, cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Elevii lui Elias Charalambous aveau nevoie de un singur punct din partida cu Farul pentru a se încorona campioni din punct de vedere matematic. Cu toate astea, roş-albaştrii au ascultat dorinţa antrenorului cipriot şi au încercat să câştige partida de pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani. David Miculescu a deschis scorul pentru FCSB, încă din prima repriză. 

Darius Olaru putea dubla avantajul FCSB-ului, însă a ratat din poziţie de unu la unu cu Buzbuchi. 

Câteva minute mai târziu, în minutul 80, RIvaldinho a marcat şi a egalat situaţia pe tabelă. 

Alex Băluţă nu a fost însă de acord cu scorul şi a marcat pentru 2-1, în minutul 84, după ce a mai ratat şi alte ocazii. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel