Superliga Romaniei Gigi Becali, mesaj scurt după ce FCSB a învins Sepsi. "Mai vorbesc doar după ce ies campion"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a învins Sepsi Sf. Gheorghe în primul meci din playoff şi s-a distanţat din nou la 7 puncte de principalele urmăritoare în clasament. 



Roş-albaştrii au profitat de paşii greşiţi făcuţi de Rapid, învinsă acasă de Farul cu 2-1, şi CFR Cluj, care a cedat pe teren propriu cu acelaşi scor în faţa celor de la Universitatea Craiova, şi au un avans de 7 puncte în fruntea Ligii 1. Gigi Becali a transmis un mesaj prin intermediul lui Horia Ivanovici, citit la Fanatik Superliga. 

"Producătorul meu, Adi Barna, a vorbit cu el, iar Gigi Becali ne-a transmis că se ţine de cuvânt, se ţine de rugăciuni, iar textual ne-a zis aşa. "Măi, tată, nu mai vorbesc până nu ieşim campioni". Asta e declaraţia lui Gigi Becali. Nu o să avem altă reacţie azi de la Gigi Becali. Asta ne-a zis", a spus Horia Ivanovici. 

Vivi Răchită a făcut un comentariu ironic după acest mesaj şi a spus că "cei mai bucuroşi sunt jucătorii FCSB-ului acum". 

Florinel Coman, înger şi demon pentru FCSB

FCSB a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 11, ajungând astfel la 15 goluri marcate în acest campionat. Tot Florinel Coman a fost în centrul atenţiei şi în minutul 25, doar că în careul propriu. El l-a faultat pe Gabriel Debeljuh, iar arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 m. Atacantul croat a marcat şi FCSB părea că nu poate să îşi mărească avantajul faţă de urmăritoare. 

În minutul 41, însă, a ieşit la rampă Alexandru Băluţă, care şi-a adus echipa în avantaj cu un şut de la marginea careului, la capătul unei acţiuni personale. 

FCSB mai putea marca o dată, însă Darius Olaru şi Florinel Coman au ratat două ocazii uriaşe la aceeaşi fază, în minutul 73. 

Roş-albaştrii veneau după un eşec drastic, 0-4 cu Rapid, în ultima etapă a sezonului regulat. Pe teren propriu, însă, au patru victorii consecutive. Sepsi, de cealaltă parte, venea după trei victorii consecutive. 

În cele două dueluri directe din sezonul regulat, FCSB s-a impus cu 5-2 şi 1-0, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?