Superliga Romaniei Gigi Becali, moment de sinceritate după Farul - FCSB 0-1. "Nu am jucat nimic noi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci bun contra celor de la Farul Constanţa, însă a spus şi de ce elevii lui Hagi nu au reuşit să scoată, totuşi, un rezultat favorabil. 



"Nu am avut emoţii la corectitudinea arbitrilor, am avut emoţii ca valoare. Dar Bîrsan a fost anul ăsta numărul 1, aşa mi-au zis toţi. Că o mai fi greşit, dar niciodată intenţionat. 

Noi nu am jucat nimic aseară, numai că am avut o echipă care nu a avut puterea să penetreze. Noi, şi când nu jucăm, tot suntem mai buni decât adversarul. Noi nu am jucat nimic, dar Farul nu s-a apropiat de careul nostru. Au avut nişte şuturi, dar avem portar. Noi, foarte slabi, am fost mai buni decât adversarul. Şi e important asta. 

Olaru, spre exemplu, dacă are 2 săptămâni de pauză, are o problemă. El vrea să joace din 3 în 3 zile. Aşa vrea el, să joace. Şi iese din ritm dacă îl ţii în pauză. 

Chiricheş a fost bine, mi-a plăcut de el. S-a văzut experienţa lui. Trebuie puţin ritm. Stafful spune că a fost extraordinar. Eu spun că a fost bun, nu extraordinar. Pentru că eu vreau altceva de la fotbal. Fiecare vede în felul lui. Eu vreau viteză. Dacă nu ai viteză, nu joci la mine. Şi nu mi-a plăcut viteza de joc, prea previzibil. Pasam direct la adversari, dintr-o atingere", a declarat Gigi Becali la Fanatik. 

FCSB a marcat prin Adrian Şut, în minutul 82, şi a reuşit să plece cu toate cele 3 puncte de la Constanţa. 

Gigi Becali a spus de ce l-a schimbat pe Radaslavescu în minutul 28 

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat, după meci, de ce s-a decis schimbarea mijlocaşului. 

”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic... Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. (n.r.- Radaslavescu) A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze (n.r.- coechipierii) dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu... A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut. Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat.

Când a schimbat Hagi în minutul 15...? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?