Superliga Romaniei Gigi Becali negociază la sânge transferul lui Florinel Coman: „Banii să fie 5 milioane în cap!”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit cum au decurs negocierile cu reprezentanții clubului Al-Duhail privind transferul lui Florinel Coman. 



Gigi Becali: „Trebuie să riști, dacă vrei!”

După o rundă de negocieri între Gigi Becali și reprezentanții clubului Al-Duhail, se pare că deciziile nu au fost încă luate. Cele două părți nu au ajuns la un acord final, patronul celor de la FCSB propunându-le arabilor două variante pentru suma de transfer a lui Florinel Coman. În ambele cazuri, Coman rămâne la echipa roș-albastră pentru preliminariile cupelor europene.

„Am negociat cu ei, au zis să dea bani în rate. Ei au zis să dea trei milioane și jumătate, să dea patru milioane în funcție de meciuri jucate, că ei riscă, că jucătorul la națională nu prea a funcționat. Le-am zis că trebuie să riști, dacă vrei.

Am ajuns la o concluzie. Au zis să dea patru milioane și pe urmă să dea în funcție de meciuri. Am zis de ce să dea patru?! Să dea doar trei milioane și jumătate. Păi cum? Dați trei milioane și jumătate acum și în septembrie încă un milion și jumătate. Dacă mă calific, nu mai dați nimic, că eu iau 50 de milioane, nu mai am nevoie de un milion și jumătate. Las un milion și jumătate doar ca să-l am pe el în calificări, dar, dacă nu mă calific, vreau banii.

Astea două propuneri sunt. O să transmită mai departe și o să zică da sau nu. Mai sunt două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel rămâne în preliminarii, până în play-off. E ori patru milioane și încă 500.000 cu 500.000 (n.r. - ca bonusuri), ori trei milioane și 500.000 cu un milion și 500.000.”, a spus Gigi Becali.

„Jucătorul face 10 și voi vreți să negociați cinci”, spune Becali

„Ei au zis cum să dea banii dacă nu mă calific. Dacă nu mă calific, dați banii! Dacă mă calific eu el, vă scad un milion și jumătate, nu mai dați. Banii să fie cinci milioane în cap. Ei domnule, că cutare...că nu știu. Eu nu vrea să-l dau, jucătorul face 10 și voi vreți să negociați cinci...

Dacă dau direct cinci, nu mai am ce face. Există și varianta asta. Ei sunt miliardari, dar tot vor să economisească bani. Știi ce înseamnă un milion și jumătate? Eu am bani, dar știu ce înseamnă 50.000, sunt bani mulți de tot”, a mai declarat Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?