Echipa nationala Gigi Becali, nemulțumit că Florinel Coman a rămas pe banca de rezerve: „Nu schimbi echipa câștigătoare!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Florinel Coman a fost înlocuit de Valentin Mihăilă în echipa de start a meciului de sâmbătă seară, contra Belgiei, după ce fusese titular în partida cu Ucraina.Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că formația Al Gharafa i-a cerut detaliile contului în care trebuie să transfere suma de cinci milioane de euro, în schimbul transferului lui Florinel Coman, de la campioana Superligii. Gigi Becali a vorbit, de asemenea, și despre decizia selecționerului Edi Iordănescu de a-l lăsa pe banca de rezerve pe Florinel Coman, în meciul pierdut cu Belgia (2-0).

Becali: „Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul!”

„Săracu' a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos... după iei gol în secunda 72. Șumi, să nu faci niciodată așa ceva, vei lua gol în minutul 3! Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul!

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2!

Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă și așa a fost foarte amărât și supărat ieri.”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Din „primul 11” al echipei naționale a României în partida cu Belgia a lipsit doar Florinel Coman, care a fost titular în meciul cu Ucraina (3-0 pentru România). El a fost înlocuit de Valentin Mihăilă.

Echipa de start introdusă pe teren de Edi Iordănescu, în meciul cu Belgia

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man, 21. Stanciu-cpt. Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Hagi, 14. Olaru, 17. Fl. Coman, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel