Superliga Romaniei Gigi Becali, noi derapaje după FCSB - FC Botoşani, la adresa Cristinei Trandafir, arbitrul VAR. "Să se lase de arbitraj. Cum să ia femeia decizii peste bărbat?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii luni, la câteva ore după meciul câştigat de FCSB cu FC Botoşani, scor 3-2. Principala ţintă a finanţatorului FCSB a fost Cristina Trandafir, arbitrul din camera VAR, din cauza căreia, spune Becali, a fost eliminat Olaru, dar şi Nana Antwi. 



Gigi Becali spune că nu a avut nicio emoţie privind meciul de duminică seară, deşi FCSB a câştigat doar cu 3-2. 

"Eu v-am mai spus cu emoţiile. Emoţii nu mai sunt. Să zicem că luam bătaie. Erau tot 7 puncte avans. Când ai atâtea puncte diferenţă, stai şi te uiţi fără probleme la meci. Emoţii nu aveam, pentru că aveam 1-0, dominam meciul în 10 oameni, am avut şi bară. Am avut încredere că oricum o să câştigăm. Am zis şi că dacă rămâne egal, tot e un punct. Emoţii nu sunt. Ce să zic? Când vezi diferenţa de joc între tine şi celelalte echipe, că o vezi... Tot Botoşaniul ăsta a bătut CFR, cu 1-0, era să bată şi Craiova. Cu noi nu au putut să lege 3 pase, că nu îi lăsam. E diferenţă mare", a spus Gigi Becali.

După acest rezultat, FCSB s-a distanţat de Rapid la 10 puncte în fruntea clasamentului. 

Cristina Trandafir, arbitrul VAR, luată în colimator. "Cum să ia femeia decizii peste bărbat?"

Gigi Becali a criticat deciziile arbitrului din camera VAR, Cristina Trandafir, pe care o consideră vinovată de eliminările lui Nana Antwi şi Darius Olaru. Acesta spune că "femeile nu trebuie să arbitreze bărbaţii" şi îi recomandă Cristinei Trandafir să se lasă de arbitraj. 

"O să întrebaţi de arbitraj. Arbitrul ăsta, mie îmi place foarte mult de el. Om bun, se vede pe faţa lui. Va ajunge arbitru mare. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Dintotdeauna, oamenii buni sunt puţin călăriţi, ca să zic aşa. Dar Dumnezeu îi va ajuta, va fi mare arbitru. El nu are nicio vină. De fapt, are o mică vină, dar se greşeşte, şi nu sunt supărat. Că înainte de Olaru, a fost fault la Şut. După care, de vină a fost femeia de la VAR. Nici pe ea nu sunt supărat, că e sora mea, se împărtăşeşte în biserică. Nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtăşesc. Numai că îi dau un sfat. Vrea să îi împlinească Dumnezeu dorinţele pe care şi le pune în biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să se ducă la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţi. Şi îi va ajuta Dumnezeu dorinţele. Că ştie ea la ce mă refer. Că vine la biserică la noi. Cum să mai apară ea acum acolo? 

A greşit şi ea, numai că a greşit de două ori. La Nana, spre exemplu. Ce înseamnă roşu? Înseamnă mingea în control. Unde a fost mingea în control? Era mingea la Nana. Numai că el a dat lumânare. Când avea ăla de la Botoşani mingea în control? Deci mingea în control nu era, nu avea cum să fie roşu. Săracul arbitrul a arbitrat bine. Dar vine o femeie şi spune roşu. Bă, aţi înnebunit la cap? Lasă, mă, femeile la femei, bărbaţii la bărbaţi. O luăm razna cu toţii. Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e lupta la jocuri. O arbitrează bărbaţii, nebunilor. 

Ea nu îşi dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Mingea nu e în control. Până venea mingea aia de sus... Ei au luat momentul când a dat Nana în minge. Până cobora mingea, avea 3 metri în faţă şi Dawa şi Ngezana. Băă, sunteţi nebuni? Cum o controla? Mingea era la 5 metri în aer. 

După care, venim în partea cealaltă. E adevărat, e un atac periculos al lui Olaru. Chiar dacă nu vine cu picioarele, putea să îi ia piciorul sub el şi să îl stranguleze sub greutatea corpului. Dai roşu, dar îl anulezi. Şi dacă ar fi dat el roşu, trebuia să spună ea că a fost fault înainte. Deci să anuleze roşul. Asta, dacă ea avea inteligenţă. Dar femeie, ce vrei... Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful. Eu nu minimalizez femeile, le iubesc. Am una, o iubesc până la moarte. Dar ăia, care apără femeile, au a treia, a patra nevastă. Cum iubeşti femeia? O batjocoreşti, că nu îi dai niciun fel de respect. Eu îi dau dragostea şi viaţa mea, o respect, dar nu are femeia ce să caute să arbitreze pe bărbat", a mai declarat Gigi Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?