Superliga Romaniei Gigi Becali nu îl sperie pe Daniel Popa, atacantul transferat de FCSB de la Universitatea Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Popa a semnat în această vară cu FCSB, dar spune că nu e speriat de presiunea pe care o pune Gigi Becali pe fotbalişti. "Mă simt foarte bine la FCSB, eu spun că m-am integrat foarte ok. Băieții m-au primit extraordinar, acum rămâne să demonstrez pe teren că am valoare pentru acest club. Nu am foarte surprins când am aflat de oferta celor de la FCSB, pentru că am făcut un sezon foarte bun și mă așteptam să vină o ofertă bună. 

Pregătirea a fost grea, dar așa este la toate echipele. Când se merge în cantonament sunt antrenamente foarte grele. Cred că ne-am descurcat și ne-am pregătit foarte bine. Gigi Becali m-a dorit foarte mult, dar nu simt o presiune foarte mare, pentru că am mai fost și la Dinamo, știu cum este la cluburile de tradiție. Eu cred că o să fie bine și presiunea asta o să mă ajute. 

Nu știu dacă o să fiu titular în Supercupă, cred că trebuie să-l întrebați pe antrenor acest lucru, pentru că nu depinde de mine. Vreau să joc cât mai repede, pentru că FCSB are niște fani minunați și cred că ne vor ajuta foarte mult, la fel cum au împins echipa de la spate și în sezonul trecut. Sunt sigur că vom câștiga și în această stagiune campionatul, pentru că acesta este obiectivul nostru și avem valoare să o facem. 

Simțim lipsa celor patru jucători prezenți la Euro 2024, dar noi ne dorim să rămână acolo cât mai mult. O să fie greu fără ei, pentru că sunt jucători importanți pentru echipă. Toți băieții de la FCSB dorim ca ei să întârzie cât mai mult și România să ajungă cât mai departe", a precizat Daniel Popa.       

FCSB joacă Supercupa României joi, 4 iulie, contra celor de la Corvinul Hunedoara. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?