Superliga Romaniei Gigi Becali nu mai vrea să bage bani în academia FCSB. "Nimic nu am scos"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat că nu mai e dispus să investească în academie, pentru că nu i-a adus niciun câştig. "Să facă academie Hagi, pentru că omul știe să facă. Dar vrei să-ți spun ceva? Până la urmă nici Gică… A scos ce a scos și acum văd că e pe gaură și el. A și spus: 'Atât am putut să fac!'.

Ei, eu nu mai vreau asta. Bine, el măcar a supraviețuit, a scos bani, a scos jucători. Eu nu am scos nimic… 12 milioane… Niciun ban nu am scos… N-am vândut nimic, nu a scos nimic academia. Unde sunt?

Problema știți care e? În viața asta, și în business, și în toate, trebuie faci o evaluare, te evaluezi și pe tine, ce-ai făcut și ca om, și ce-ai făcut în viață…

Și eu acum îmi fac o evaluare. Am 20 de ani de fotbal. Ce-am făcut eu în fotbal? Aia, aia, aia, am încercat și aia, am luat și campionate… Și concluzia care e? Concluzia mea este una singură: Champions League! Aia e conlcuzia mea. Totul numai pentru asta”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gică Hagi, la polul opus, a declarat că şi-a băgat toţi banii în academie 

”Mie îmi lipsesc trei jucători de la mijloc: Băluță, Artean, Nedelcu. Anul trecut am câștigat campionatul cu ei și nimeni nu zice nimic. Credeți că dacă Hagi e pe bancă, gata, totul devine așa de ușor.

Da, găsim, vedem. Ușor nu e, dar asta e funcția pe care o am. Trebuie să găsesc soluții, că dacă nu conducerea o să mă dea afară. O să vină să și o să mă dea afară conducerea dacă nu fac bine. O să vină și ziua când o să plec.

Eu nu inventez nimic, trebuie să găsesc soluții, așa cum le cer și jucătorilor. Trebuie să găsim soluții, pentru că noi Farul suntem obligați să vindem. Lucrăm cu deficit. Eu trebuie să vând, pentru că trebuie să plătesc salariile. Eu mă debitez, eu sunt acționarul majoritar, iar Hagi nu e bogat. Eu mi-am băgat toți banii în academie, academie pe care i-o las lui Farul”, a spus Gică Hagi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel