Superliga Romaniei Gigi Becali nu poate fi prieten cu Dan Şucu din cauza galeriei. "Aşa mi-au spus când am luat echipa. Auzi, ce nebuni!"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a dezvăluit că relaţia sa de prietenie cu Dan Şucu s-a terminat în momentul în care acesta a devenit finanţatorul Rapidului. Totul ar fi din cauza galeriei. 



Dan Şucu a intrat în fotbal în 2022, când a cumpărat 50% din pachetul de acţiuni de la FC Rapid. Ulterior, acesta şi-a mărit participaţia la club şi deţine acum 80% din pachetul de acţiuni. Finanţatorul giuleştenilor şi Gigi Becali ar fi avut o relaţie de amiciţie înainte, însă o dată cu intrarea în fotbal a lui Şucu, totul s-a terminat. 

“Cu Şucu eram prieten. Dar hai să îţi spun un lucru. Eram prieten înainte să vină la Rapid. Nu poţi să fii prieten cu patronii de la Rapid şi de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia este rivalitate, duşmănie.

Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten. Cu Craiova n-avem noi rivalitate, suntem prieteni şi cu patronii şi cu toată lumea. Nu e problemă. Dar cu Dinamo şi Rapid…

Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: 'Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!'. Auzi, ce nebuni! Şi primul an am luat campionatul.

I-am şi bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal. Dar nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B.

Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C şi pe Dinamo în Divizia B. I-am destabilizat definitiv. I-am spulberat”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Şucu spune că Rapid - FCSB este "derby de România"

Finanţatorul giuleştenilor aşteaptă un rezultat bun din partea echipei sale contra FCSB, sâmbătă, 9 martie, şi spune că meciul este "derby de România", apelativ folosit în anii trecuţi pentru duelurile dintre Steaua Bucureşti (n.r. aşa cum se numea echipa patronată de Gigi Becali înainte să piardă marca în favoarea MApN şi CSA Steaua şi să devină FCSB) şi Dinamo Bucureşti. 

”Cel mai important lucru este faptul că Rapidul a ajuns să joace în Derby de România. Rapid – FCSB de sâmbătă este Derby de România şi cel mai important este faptul că echipa noastră a ajuns acolo, că este la cel mai înalt nivel şi acolo va rămâne mulţi ani de acum încolo.

Nu vreau să facem acum un ţel disperat din a câştiga titlul de campioană, bineînţeles că ne dorim asta, bineînţeles că ne dorim 3 puncte şi vrem să batem FCSB-ul.

Sunt convins că putem să facem asta, am făcut-o de atâtea şi atâtea ori, dar mult mai important şi mult mai frumos este că noi ajungem să jucăm pe Arena Naţională în faţa a 50.000 de oameni Derby de România cu FCSB.

Asta este marea realizare a Rapidului şi sunt mândru de suporterii noştri. Vom fi acolo, în prim plan, mulţi ani de-acum încolo. Evident că un rezultat negativ ne-ar afecta şansele la titlu, dar în niciun caz nu înseamnă că ar fi compromise 100%.”, a declarat Dan Șucu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?