Superliga Romaniei Gigi Becali, refuzat de un străin din Liga 1. "Îi dădeam 300.000 pe an şi 50.000 la semnătură"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Un fotbalist străin care evoluează în Liga 1 l-a refuzat pe Gigi Becali, deşi patronul FCSB era dispus să îi satisfacă pretenţiile financiare. 



Finanţatorul campioanei FCSB nu i-a dat numele fotbalistului şi nici echipa la care acesta evoluează, dar spune că era pregătit să îi dea 300.000 de euro pe an salariu şi un bonus de 50.000 euro la semnătură. 

”Sunt anumite negocieri, doar că oamenii au început să creadă despre mine că, dacă vreau să fac echipă puternică, dau bani mulți. Au început să ceară bani mulți. Dau un exemplu. 

Te înțelegi cu un club, apoi contactezi jucătorul. Jucătorul vrea și el 150.000, 30.000, 25.000, 20.000, stai mă! Atunci trebuie să stagnezi o perioadă de câteva zile, o săptămână, două, ca oamenii să vadă că Becali nu aruncă cu banii orice ar fi.

Eu nu arunc cu banii, eu vrea să fac echipă puternică și îmi mai trebuie 3-4 jucători, dar asta nu înseamnă că dau…

Mă refer la două-trei cazuri, dar nu vă pot spune cine. Nu vreau să vorbesc. Nu vorbesc. Și străini, și români. A fost unul, mi-a zis că are de la o echipă din România, 300.000 pe an și dacă-i dau și 50.000 la semnătură, vine la noi.

Bine, mă, îți dăm și 50.000 la semnătura, și 300.000 pe an. A doua zi, când să facem contractul, a zis ‘Nu, domnule, că mi-e frică de Becali, că nu știu ce’. Bine, mă, păi tu ai propus, n-am venit noi. E jucător străin care joacă în România. Sunt niște tâmpenii, niște bazaconii. Adică vii, te propui, și după ce-ți dăm ce vrei, stai puțin că nu mai vreau”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB i-a transferat în această vară pe David Kiki, de la Farul Constanţa, şi pe Daniel Popa, de la Universitatea Cluj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?