Superliga Romaniei Gigi Becali se poate lăuda cu o nouă „achiziție”. Ce fotbalist vine la FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul celor de la FCSB a mai adăugat un fotbalist în lotul echipei, după ce l-a transferat pe David Kiki de la Farul Constanța.



Daniel Popa se alătură FCSB

Al doilea transfer al FCSB-ului după terminarea sezonului este Daniel Popa, fotbalistul formației Universitatea Cluj. 

Patronul celor de la FCSB se asigură că va face față în competițiile europene, astfel că urmărește desfășurarea a numeroase transferuri pentru consolidarea echipei, la doar câteva zile de la sfârșitul campionatului. Clubul roș-albastru i-a achiziționat deja pe David Kiki și Daniel Popa.

Daniel Popa a semnat un contract de doi ani cu echipa condusă de Elias Chalarambous, salariul său lunar ajungând la 16.000 de euro, cu 4000 de euro mai mult decât îi oferea formația Universitatea Cluj, potrivit Fanatik.

Cu toate că actul între cele două cluburi nu este încă finalizat, transferul lui Popa este decis, cu precădere prin faptul că oficialii clubului „U” Cluj au declarat că Becali va achita clauza de reziliere de 300.000 de euro.

Radu Constantea, președintele celor de la „U” Cluj, a declarat că Ioan Ovidiu Sabău nu îl mai ia în calcul pe Daniel Popa la barajul cu Universitatea Craiova, atacantul având în acest moment o problemă musculară, fiind și dorit de către FCSB:

„La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a spus Constantea, la DigiSport.

Kiki, primul transfer al lui Gigi Becali

David Kiki, în vârstă de 30 de ani, a semnat contractul cu roș-albaștrii, despărțindu-se de formația lui Gică Hagi, Farul Constanța. Gigi Becali a făcut publice detaliile despre noul contract al lui Kiki, spunând, de asemenea, că actualului fotbalist al FCSB, Risto Radunovic, i-a fost propusă prelungirea contractului, cu suma de 15.000 euro pe lună. 

„Vine și semnează. Pe 3 ani semnează, așa ne-am înțeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână și el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună.”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

David Kiki face parte din echipa Farului din anul 2022, reușind să câștige titlul de campioană a SuperLigii, în sezonul precedent. Fotbalistul beninez a mai jucat pentru formațiile ASM Belfort, Niort, Brest, Red Star FC și Montana. Salariul acestuia ar urma să atingă 15.000 de euro lunar.

Cota de piață a lui David Kiki este de 1,1 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca fotbalist al Farului, Kiki a reușit să înscrie un gol și două assist-uri în totalul de 34 de meciuri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?