Superliga Romaniei Gigi Becali şi-a făcut praf doi fotbalişti după egalul cu Farul. "Săracul, nu e fotbalist"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a criticat doi fotbalişti din echipă după egalul cu Farul Constanţa, scor 1-1, de luni seară. 



Este vorba despre Eduard Radaslavescu, pe care a plătit 850.000 euro celor de la Farul, dar şi de Luis Phelipe, brazilianul adus de la Poli Iaşi în această iarnă. 

”Dacă Radaslavescu nu e fotbalist, săracul... El îi dă pasă lui Coman în loc să dea la poartă.

Eu nu sunt supărat deloc, ăsta a fost pentru mine un test. Farul e o echipă care domină echipele adverse. Nu le-am dat nicio șansă, am avut ghinion pe final, dar am dominat jocul. Dacă echipa joacă așa, nu mai am nicio emoție, cu 9 puncte avans. În situația în care Coman a jucat bolnav și Olaru nu a jucat. Tavi Popescu și el cu infiltrații la gleznă”, a zis Gigi Becali, la Fotbal Club. 

Despre Luis Phelipe, Becali a spus că "dacă nu își revine cred că m-am înșelat. Eu stau, mă joc? Îi dau milioane ca să mă joc? Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, și chiar decât Olaru. Eu așa văd.

A pierdut toate mingile, el crede că aici e la distracție. Aici ești la fotbal, băi, îți ia mingea. Cred că m-am înșelat, să dea Dumnezeu să își revină. Poate îi mai dăm o șansă, nu renunț așa repede. Dar, dacă renunț, la revedere!". 

În urmă cu doar două săptămâni, Becali îl lăuda pe brazilianul adus de la Poli Iaşi şi spera la sume mari pe care le va încasa de pe urma transferului său. 

”M-a impresionat Phelipe. Credeam că vine la noi și o să aibă trac, dar nu a avut niciun fel de emoții. A jucat extraordinar. Ăia trei din față, să știe toată lumea, Phelipe, Coman și Băluță, ei sunt atacanții”, spunea Gigi Becali după meciul câştigat de FCSB cu UTA Arad, scor 4-0. 

Baba Alhassan, evidenţiatul lui Becali 

”Foarte repede spun așa, Baba e mai bun și decât Șut și decât Lixandru, chiar mai bun și decât Olaru. Asta e, fiecare crede ce vrea și are părerea lui”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?