Superliga Romaniei Gigi Becali, spumos după ce FCSB a luat titlul. "Mâine plec la Liverpool, să îi iau locul lui Klopp"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a câştigat titlul în Liga 1, după nouă ani de pauză. Roş-albaştrii au învins Farul Constanţa cu 2-1 şi şi-au asigurat trofeul din punct de vedere matematic. 



La o zi după victoria cu Farul, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă în faţa palatului din Aleea Alexandru. 

"Sunt mai liniştit acum, numai că mâine plec la Liverpool. Că mă duc să negociez în locul lui Klopp (n.r. râde). Mă duc să negociez la Liverpool, să vedem. Deja m-au sunat, mă aşteaptă acolo, că au nevoie în locul lui Klopp", a declarat Gigi Becali. 

Dan Şucu i-a dat mesaj lui Gigi Becali după ce FCSB a câştigat titlul 

Patronul Rapidului, Dan Şucu, i-a dat un sms lui Gigi Becali după ce FCSB şi-a asigurat titlul din punct de vedere matematic. 

"Este pentru prima dată în viaţa mea când un patron de club îmi dă mesaj de felicitare. Aseară după meci mi-a dat. Om de calitate Şucu. Şi dintre cei trecuţi, Borcea. Dar Şucu mi-a dat mesaj direct. Frumos din partea lui. Bine că a dat, ca să nu mai inventez cine ştie ce", a mai declarat Gigi Becali. 

Becali nu e mulţumit doar cu titlul. Vrea în grupe 

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1.

Suntem campioni, să se bucure toate lumea, suporterii. Eu nu mai sunt cum eram înainte, nu mai am vârsta. Vârsta fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia.

Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba, ce să fac cu titlul? L-am luat degeaba, ce să fac cu el dacă nu mă duc în cupele europene?”, a spus Gigi Becali.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel