Superliga Romaniei Gigi Becali știe câte goluri va da Daniel Popa, în tricoul FCSB. Cine l-a ajutat în a decide transferul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a recunoscut care a fost partenerul său în luarea deciziei de a-l coopta pe Daniel Popa la formația roș-albastră.



Gigi Becali, sfătuit de Florin Tănase: „Am zis să îl întreb ce părere are”

Gigi Becali a descris pașii transferului jucătorului de la „U” Cluj, Daniel Popa, la echipa celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că persoana cu care s-a consultat a fost nimeni altul decât Florin Tănase, fotbalistul său preferat.

„Eu zic că dă 25 de goluri. Știți cum l-am luat? Mi îmi era așa... Îmi plăcea de mai de mult. Mi-am spus: ;De ce nu îl ia nimeni pe ăsta?! Că mie îmi place mult!' Sunt eu prost și nu mă pricep la fotbal?!

Acum, când am văzut niște faze, cum a preluat, cum a intrat în forță, cum a dat la poartă... Am spus că are calități omul ăsta. Am zis să îl iau, să fiu sigur de nouari. Am zis să îl întreb pe Tănase ce părere are.

Tănase mi-a zis: 'Dumneavoastră vedeți exact ca mine. Pe ăla îl văd eu nouar. Aproape cel mai bun din România'. Dacă și tu îl vezi așa, să fie așa. Și l-am luat! Nu știu, o să vedem.”, a spus Gigi Becali.

Becali umblă la „pătrățelele” lui Popa

Patronul celor de la FCSB a mai afirmat că Daniel Popa, în calitate de jucător la FCSB, va scăpa de țesutul adipos pe care îl are în prezent: „De ce să nu fie un jucător bun? Mingea nu se lovește ca de perete de el. Forță are, șut, execuție are. Intră în gaură, primește, simte golul. De ce să nu fie? Mai ales că la noi e altă pregătire.

Țesutul adipos va fi mai puțin. Țesutul adipos va dispărea. Despre Ngezana, nu se pune problema să plece acum... nici dacă îmi dau 16 milioane de euro! La ora asta, nu mă mai întrebați de plecări!

Nu pleacă nimic la ora asta. Nimic, nimic, nimic… Mă interesează numai și numai Champions League. Să facă mai multe reclamații, să mă ajute mai mult Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?