Superliga Romaniei Gigi Becali „vrea să facă lucruri la care nu se pricepe”. Cine contestă titlul SuperLigii câștigat de FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul echipei campioane a României la fotbal din acest sezon a recunoscut, în repetate rânduri, că se implică în mod direct la lotul roș-albastru, aspect lăudat și totodată contestat de multe persoane.



FCSB a reușit să câștige titlul Superligii în sezonul care abia s-a încheiat, după o pauză de 9 ani. Succesul roș-albaștrilor, totuși, nu este primit în integralitate ca reprezentând meritul direct al echipei sau al patronului care întreprinde numeroase activități în direcția tehnică a formației.

L. Orban: „Gigi vrea să facă lucruri la care nu se pricepe”

Printre aceștia, s-a evidențiat și părerea omului politic Ludovic Orban, care a spus că întregul context din acest campionat a determinat triumful FCSB-ului.

„Gigi vrea să facă lucruri la care nu se pricepe. Eu nu înțeleg. Gigi cât a făcut lucruri la care se pricepe… (n.r. - Uite că a luat titlul) E, a luat titlul... A luat titlul după 9 ani, într-un an în care CFR Cluj nu a jucat nimic. Universitatea Craiova a fost la fel.

Farul, după ce anul trecut a luat campionatul, o parte din campionat nu a arătat mare lucru”, a declarat Ludovic Orban, la emisiunea „Sport și Politică”.

Și fostul fotbalist al echipei roș-albastre, Florin Lovin, s-a declarat consternat de activitățile întreprinse de patronul celor de la FCSB, în contextul în care Gigi Becali ia deciziile tehnice la formație.

Florin Lovin: „Nu se pricepe la fotbal, chiar deloc”

Fostul fotbalist al FCSB și-a spus punctul de vedere cu privire la activitățile lui Gigi Becali asupra echipei pe care o patronează, caracterizând comportamentul acestuia ca fiind „aberant”. De asemenea, Lovin a mai afirmat că Becali nu se pricepe deloc la fotbal, chiar dacă el coordonează echipa de la distanță.

„Ceea ce face domnul Becali nu este conform cu realitatea unui fotbal corect. Nu ai cum să dictezi schimbări, mi se pare aberant. Evident, să spui în vară ce jucători trebuie să se vândă este normal, dar să bagi jucători și să îi schimbi, mie mi se aberant. 

Dar ar trebui să îi iertăm din păcate, după ce a băgat atâția bani în fotbal și să îl lăsăm să se bucure de campionat. Știm că schimbările lui Gigi Becali nu au vreo logică, normal că îi mai și ies. Eu zic că nu se pricepe la fotbal, chiar deloc. Comportamentul lui Gigi Becali este exact oglinda societății”, au fost afirmațiile lui Florin Lovin.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?