Superliga Romaniei Gigi Becali vrea un jucător de Liga 2. „I-am oferit 200 de mii de euro, el a zis că vrea un milion!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB se află într-un continuu proces de transferuri, următoarea achiziție a clubului fiind un jucător de ligă secundă.



După Kiki și Popa, Gigi îl vrea pe Baeten 

Echipa FCSB a reușit să cucerească al 27-lea trofeu al primului eșalon de fotbal, după 9 ani de pauză. Patronul „roș-albaștrilor” a încheiat deja două transferuri importante (David Kiki și Daniel Popa), fiind aflat într-un lung proces de consolidare a lotului formației, mai ales în contextul participării acesteia în competițiile europene.

În tururile preliminare ale competițiilor din Europa, România va fi reprezentată de FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul Hunedoara (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și Universitatea Craiova (turul 2 preliminar al Conference League).

Astfel, Gigi Becali a dezvăluit că a făcut deja o ofertă de 200 de mii de euro pentru William Baeten (27 de ani), jucător al echipei FC U Craiova, echipă retrogradată în liga secundă, la finalul acestui sezon.

Mititelu vrea de cinci ori mai mult pe William Baeten

Se pare că Becali a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten, dar patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a solicitat un milion de euro pentru această mutare: „Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea un milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani până acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?