Superliga Romaniei Gigi Corsicanu are o singură rugăminte pentru fanii Rapidului la meciul cu Universitatea Craiova

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Rapid întâlneşte Universitatea Craiova în etapa a doua a playoff-ului din Liga 1, în deplasare. Gigi Corsicanu, fost lider al galeriei giuleştenilor, are o rugăminte pentru fanii giuleşteni care fac deplasarea în Bănie. 



Liviu Ungurean "Bocciu" este în continuare în spatele gratiilor, după ce a fost reţinut în dosarul privind introducerea materialelor pirotehnice pe stadion. Astfel, galeria Rapidului va fi "orchestrată" la Craiova de un membru de galerie din brigada Official Hooligans, în vârstă de doar 28 de ani. 

Gigi Corsicanu, fost lider de galerie al giuleştenilor, are o singură rugăminte pentru fanii care fac deplasarea. 

"Galeria se va întâlni mâine la ora 15:00 în Giulești, iar cei care nu au mijloace de transport sunt rugați să ia legătura cu Vivian Ungurean. Întâlnirea tuturor Rapidiștilor va avea loc în spațiul de servicii de pe autostrada din Comuna Bârza (35 km până la Craiova).

Gigi Corsicanu face un apel la toți suporterii care fac deplasarea la Craiova, ca să fie precauți și să nu creeze evenimente neplăcute în aceste momente grele și sensibile din viața galeriei.

Haideți ca la acest meci să fim mai uniți ca niciodată și să le arătăm tuturor că familia Rapid este de neclintit în momentele grele. Vă așteptăm în număr cât mai mare să facem Bănia vișinie!", transmit cei de la Vişiniu.ro pe Facebook. 

Dan Şucu va sta în galerie la Craiova 

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a anunţat că la meciul contra Universităţii Craiova va fi în mijlocul fanilor, alături de Victor Angelescu. 

"Echipa noastră este singura din țară care este însoțită de o galerie puternică și entuziastă și la partidele din deplasare, indiferent în ce colț al țării s-ar disputa meciul. Jucătorii noștri sunt obișnuiți să fie susținuți și au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreți, factorul nostru diferențiator.

De când am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibrația, sentimentele și entuziasmul băieților. Deoarece am primit cu plăcere invitația celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, și le mulțumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-și propune același lucru pe care ni-l propunem și noi: să învingă!", a transmis Dan Şucu joi, 28 martie. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?