Superliga Romaniei Gigi Corsicanu nu are de gând să fie noul şef de galerie al Rapidului. "Ar fi lipsă de respect pentru oamenii care au făcut sacrificii"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După reţinerea pentru 30 de zile a lui Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, au apărut zvonuri conform cărora Gheorghe Răducan, cunoscut mai bine drept "Gigi Corsicanu", ar urma să preia ştafeta. Acesta spune, însă, că nu îşi doreşte să preia frâiele. 



Cel care a avansat informaţia schimbării de lider în galerie a fost Victor Angelescu, care a citat chiar o discuţie avută cu Gigi Corsicanu. 

"Am vorbit cu Gigi Corsicanu și a spus că săptămâna aceasta vor avea mai întâi ei o revedere și o discuție să vadă ce o să facă legat de faptul că nu au lider în acest moment. Trebuie să își aleagă un nou lider. Trebuie să vadă ce lucruri vor face.

Clubul nu are de ce să fie implicat aici și nici nu are ce să facă. După întâlnirea aceasta dintre ei o să vină cu o soluție. Apoi urmează să ne vedem și noi cu cei din conducerea galeriei. Să știm și noi despre ce este vorba", a declarat Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului.

Numai că acesta a demontat rapid zvonurile şi a spus că Liviu Ungurean rămâne liderul galeriei până la o decizie definitivă a instanţei. Dacă se va produce, însă, o schimbare, atunci Gigi Corsicanu a spus că nu va fi el cel care va prelua conducerea galeriei. 

"Vizavi de informaţiile care apar din partea conducătorilor şi a altor oameni care sunt legaţi de Rapid, vreau să clarific o chestie. Unele informaţii sunt eronate, câteodată. Victor Angelescu a declarat că e o schimbare de lider. Nu se pune problema să se facă nimic până când Liviu Ungurean nu va primi o decizie în privinţa recursului. Abia atunci vom lua o decizie. Până atunci nu. Să ne înţeleagă toţi oamenii care ne pun întrebări şi sunt neliniştiţi din punctul ăsta de vedere că este o normalitate să dăm şansa omului care a muncit şi a făcut atâtea lucruri bune pentru galeria asta la prezumpţia de nevinovăţie. Aşteptăm recursul, vedem decizia instanţei, şi apoi vom lua o hotărâre. Recursul va fi ori vineri, ori luni. 

În legătură cu mine, pentru că primesc mii de mesaje de la toţi rapidiştii. Eu nu mai pot să fac chestia asta. Eu de 7-8-10 ani, stau la lojă, la tribuna 0, la tribuna oficială, nu mai stau între ei. Ar fi lipsă de respect pentru oamenii care au făcut sacrificii, care au muncit pentru galerie, ca eu să cobor din lojă şi să mă duc să îi conduc. Nu e frumos din partea mea să fac asta. Sunt atâţia tineri care au stat lângă Liviu şi sunt convins că vor putea duce steagul mai departe. 

Să nu se aştepte nimeni ca, în cazul în care o să avem un lider interimar, să poată face ce a făcut Liviu. Nu e uşor să conduci o galerie, mai ales una ca a Rapidului. Dar va trebui să fim alături de el, să putem suplini lipsa lui Liviu", a declarat Gigi Corsicanu la Liga Digisport. 

Amintim că Liviu Ungurean a fost reţinut 30 de zile în dosarul care prevede, printre altele, introducerea de materiale pirotehnice în stadion, dosarul în care a fost audiat şi Daniel Niculae, preşedintele clubului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?